Deel deze vacature via:

Aankomend Makelaar

Hilversum

32 – 40 uur

Junior – Medior

Loondienst

Hilversum

32 – 40 uur

Junior – Medior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
 
Dus jij bent al een tijdje actief in de makelaardij, bijvoorbeeld als Commercieel Medewerker? En jij volgt op dit moment een opleiding tot Kandidaat Makelaar en je wilt dat vak in de praktijk uitoefenen?
Dan heeft Kraai Recruitment dé baan voor jou! Een job waarin je jouw skills als klantgerichte, proactieve spin in het web kunt combineren met steeds meer buitendienstwerkzaamheden. 
 
Ben jij dé Aankomend Makelaar die binnen en buiten perfect weet te combineren? Beschik jij over de kwaliteiten en heb jij de capaciteiten om (op termijn) door te groeien naar een zelfstandig opererende makelaar, die de woningmarkt van Hillywood op haar grondvesten doet trillen?

Voor een toonaangevende makelaardij in Hilversum zijn wij op zoek naar een Aankomend Kandidaat Makelaar die grotendeels binnen wil beginnen, nu al buiten kan ondersteunen en wil doorgroeien naar ‘volledig buiten’.

Oh!! Ben je al gecertificeerd en vind je het geen probleem om toch voorlopig (ook) binnendienstwerkzaamheden uit te voeren? Ook dan horen wij graag van je.

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een innovatieve organisatie, actief in de makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Ze zijn gericht op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en investeren in groene energie en duurzame projecten; daarnaast zijn ze betrokken bij maatschappelijke initiatieven en steunen ze goede doelen.

Met diverse formules / merken zijn ze een ijzersterke, vooroplopende speler in de makelaardij in Nederland. Vanuit 40 lokale kantoren (verdeeld over meer dan 30 steden) zijn ruim 240 collega’s dagelijks actief met de aan- en verkoop van woningen; ook leveren zij diensten op het gebied van verhuur, taxaties en bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast vormt het geven van financieel advies (hypotheken en verzekeringen) een belangrijk onderdeel. Alles vanuit de missie om klantverwachtingen te overtreffen!

Naast een zeer collegiaal ingesteld bedrijf met veel leuke collega’s, biedt deze baan meer dan voldoende afwisseling en uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden

 • maandsalaris (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) vanaf € 3.000,- (maar hoger indien je al verder bent met je opleiding)
 • pensioenregeling

 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur en 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest

 • volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling middels een eigen Academy
 • aantrekkelijke personeelscondities op het gebied van ver- of aankoopbegeleiding en hypotheekbemiddeling én je profiteert tevens van een aantrekkelijk verzekeringsaanbod

 • een bonus voor elke succesvolle lead die wordt doorgezet naar één van onze andere makelaarskantoren of disciplines: hypotheken of verzekeringen.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Als Commercieel Medewerker Binnendienst is multitasken voor jou geen probleem. Jij schiet niet in de stress wanneer je meerdere werkzaamheden door elkaar moet doen … dus accuraat, gestructureerd en nauwkeurig werken zijn eigenschappen die goed bij jou passen. Zoals gewoonlijk doe je dat met een glimlach op je gezicht, want klantvriendelijkheid en servicegericht vullen die kenmerken aan. Ook samenwerken met je collega’s gaat je goed af. Je biedt een optimale service, zonder dat je daarbij het commerciële aspect over het hoofd ziet.
 
Maar enig ongeduld kenmerkt jou toch ook wel. Want omdat jij meer wilt en kunt, ben je gestart (of ga je binnenkort van start) met een opleiding tot Kandidaat Makelaar. Je wilt naar buiten; klanten helpen met hun zoektocht naar hun perfecte nieuwe (t)huis.
Weet jij de weg in Hilversum al goed te vinden? Dan is dat mooi meegenomen.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Elke dag op kantoor is weer anders en inspirerend. Jij bent druk bezig met het opstellen van de koopovereenkomst en in de tussentijd neem jij ook nog de telefoon op, omdat een klant belt voor een bezichtigingsaanvraag. Als je net hebt opgehangen belt een potentieel nieuwe klant, omdat hij/zij informatie wilt ontvangen over de verkoop van zijn/haar woning. Tijdens dit telefoongesprek belt er ook nog een aankoopklant die graag wil weten of de uitgebrachte bieding op zijn nieuwe woning is geaccepteerd.

Vanuit het kantoor in Hilversum begeleid je hoofdzakelijk particuliere relaties, ondersteun je de (assistent-)makelaars, beheer je de kantooragenda, maak je afspraken, ontvang je relaties en bouw je mee aan de online community. Naast dat je het (telefonische) visitekaartje voor het kantoor bent zal je ook verantwoordelijk zijn voor diverse administratieve taken zoals o.a. het maken van koopovereenkomsten en het beheren van de mailbox en de agenda’s van de makelaars.

In je vrije tijd weet je dit afwisselende werk goed te combineren met je opleiding. En naarmate jij meer kunt, mag je ook meer. Met andere woorden: je hebt de wens én de ambitie om je werkzaamheden steeds meer naar buiten te verleggen en zo door te groeien naar volwaardig Kandidaat Makelaar.

Dus zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.

Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Wil je reageren op deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai