Deel deze vacature via:

Adviseur Hypotheken Amsterdam (De Pijp)

Amsterdam

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Amsterdam

32-40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Het kantoor van deze tussenpersoon ligt om de hoek bij de Albert Cuyp (in het hart van de gezellige wijk De Pijp). Het bruist er; er is veel bedrijvigheid, drukte en dynamiek. Bij dit goed draaiende hypotheekadvieskantoor komt een plekje vrij voor een Financieel Adviseur Hypotheken

Sinds de oprichting in 2016 gaat het voor de wind. Naast klandizie uit de buurt en nabije omgeving kan men rekenen op veel nieuwe relaties die worden aangedragen door diverse samenwerkingsverbanden (waaronder meerdere makelaardijen).

De ondernemende, sympathieke eigenaar is een frisse kerel van (ietsje boven de) 40; na een periode van loondienst is hij gestart als zelfstandig ondernemer. Sinds 3 jaar heeft hij de adviescapaciteit uitgebreid met een jonge vent van begin 30. Maar omdat zijn Limburgse roots hem roepen, keert hij terug naar zijn geboortegrond om zijn carrière daar voort te zetten. Zodoende komt zijn stoeltje beschikbaar en is er ruimte voor een energieke, ambitieuze Hypotheekadviseur met minimaal 2 jaar ervaring.

Ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden worden jullie bijgestaan door een bruisende alleskunner met ruime kennis van hypotheken.

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een enorm leuk, hectisch, maar zeer professioneel kantoor, bij een gedreven en ondernemende man die goed werkgeverschap hoog op de agenda heeft staan.

Je komt te werken bij een vooruitstrevende club in de bruisende dynamiek van Amsterdam. Het betreft een drukke, hectische en zeer afwisselende baan bij een professionele, informele organisatie.

Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je rekenen op een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Uiteraard word je maandelijks beloond met een keurig marktconform salaris (vanaf € 3.000,-, maar afgestemd op je kennis, kunde en ervaring), een mooie bonusregeling en 8% vakantiegeld.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Herken jij jezelf hierin?

Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), je bent een fijn persoon in de omgang (uitstekend passend bij het team), je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Je kunt omgaan met verandering, reuring en hectiek. Uiteraard ben je zeer klantgericht en dienstverlenend.

Je hebt een lekker leven naast je werk; sociaal sterk en sportief / cultureel actief. Je houdt van gezelligheid, een hapje eten of een drankje na het werk. En op ‘winnen van de baas’ met pingpongen staat een mooie bonus ;).

Ervaring

Recente ervaring met een vergelijkbare functie (bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair) is zeer gewenst. Dat kan betekenen dat je door de wol geverfd bent, maar heb je wat minder ervaring én een sterke drive om te leren, dan zien wij je reactie ook graag tegemoet.

Opleiding

Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau en in het bezit van de gebruikelijke Wft’s.

Tot slot: parkeren in de buurt is een kostbare zaak, dus het zou fantastisch zijn als je in Amsterdam woont. Met de Noord-Zuidlijn is het kantoor overigens zeer goed bereikbaar.

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Financieel Adviseur Hypotheken sta jij jouw relaties met raad en daad ter zijde bij het aangaan van een financiering. Met jouw kennis weet jij de juiste oplossing aan te dragen wanneer het gaat om de aankoop van een woning of het oversluiten van de lopende hypotheek. Ook voor een verbouwing of bij verduurzaming kunnen zij bij jou terecht.

Bij jouw werkzaamheden maak je gebruik van Adviesbox en Elements.

Je onderhoudt intensief contact met je collega’s, de klanten en je netwerk (bestaande uit makelaars, taxateurs, notarissen en geldverstrekkers). Bij dit alles word je ondersteund en ontzorgt door de ‘alleskunner’ van het kantoor. Deze dame completeert de dossiers en zorgt voor een perfecte, tijdige afhandeling.

Kortom: een zeer afwisselende, veelomvattende baan met een grote mate van verantwoordelijkheid en plichtsbesef.

Is dit de rol die jij zoekt? Dan kom ik graag met je in contact! Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai