Deel deze vacature via:

Adviseur Verzekeringen

Meppel

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Meppel

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
Onze opdrachtgever is één van de grotere financiële dienstverleners van het land. Tientallen makelaardijen, een groot aantal hypotheekadvieskantoren én een verzekeringstak vormen – samen met 250 medewerkers – de solide basis van deze organisatie. Wil jij als Adviseur Verzekeringen aan de slag bij deze vernieuwende, vooruitstrevende, snel groeiende organisatie op het gebied van hypotheken, verzekeringen en makelaardij?

Voor het marktgebied in de regio Meppel zoekt Kraai Recruitment een zelfstandig werkende Assurantie-Adviseur. Iemand die in staat is om de leads vanuit de makelaardij en hypotheekadvies om te zetten in eigentijdse, passende adviezen.

Wat mag jij verwachten?

Naast een vernieuwende en dynamische functie krijg jij de kans om te werken bij een leuke organisatie die altijd bezig is met innovaties. Kenmerkend voor dit bedrijf is de inspirerende, open en informele werkomgeving; een ondernemende organisatie die je volop carrièrekansen biedt. Heb jij nog wensen om je verder te ontwikkelen? Dan worden deze mogelijkheden jou zeker geboden.

Recent onderzoek onder de medewerkers resulteerde in een dikke 8 wanneer het ging over “plezier in het werk, zinvol werk, plezierige en behulpzame collega’s en vertrouwen in collega’s“.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • een goed salaris (€ 3.000,- tot € 3.800,- afgestemd op jouw kennis en kunde)
 • een bonusregeling
 • uiteraard worden je reiskosten vergoed, maar ook over een auto van de zaak valt te praten
 • telefoon en chromebook
 • een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een FT contract
 • 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest
 • aantrekkelijke personeelscondities voor hypotheken, verzekeringen en verkoop eigen woning.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Bij een moderne, vernieuwende club passen dito spelers. Dat betekent dat je beschikt over een ‘can do‘ mentaliteit (een positieve instelling) in combinatie met een proactieve, flexibele werkhouding. Je werkt nauwkeurig en accuraat en je hebt de drive om het beste eruit te halen voor je klanten en je collega’s.

Als Verzekeringsadviseur ben / heb je ook:

 • een MBO werk- en denkniveau
 • de juiste WFT certificering (minimaal Basis; Schade Particulier en/of Zakelijk zijn sterk gewenst)
 • ervaring in een vergelijkbare functie bij een intermediair is een pré
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Als verzekeringsadviseur ben jij verantwoordelijk om (voornamelijk particuliere) klanten een servicegericht, inhoudelijk en deskundig verzekeringsadvies te geven voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Het vertalen van de klantbehoefte naar een passend en compliant advies is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Het is hierbij van belang dat je levert wat de klant nodig heeft en niet wat de klant vraagt en dus spreekt het voor zich dat je klant goed leert kennen en jij je verdiept in de situatie, om zo een passend advies te kunnen geven. Een goed contact met de klant, de maatschappij en je collega’s zijn dus vanzelfsprekend.

Een optimale samenwerking met de hypotheekadviseurs en makelaars is het grootste speerpunt, om zo samen voor de totaalklant te gaan die je in alle facetten kunt begeleiden met hun woonwens.

Herken jij jezelf in het profiel en lijkt het je uitdagend genoeg om je tanden te zetten in deze veelomvattende baan? Dan komt Kraai Recruitment graag met je in contact.

Discretie is hierbij uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai