Deel deze vacature via:

Adviseur Particuliere Verzekeringen Purmerend

Purmerend

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Purmerend

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
Elke dag fluitend naar je werk? Samenwerken in een enthousiast en fanatiek team? Dat kan bij onze opdrachtgever. Tenminste, wanneer je dienstverlenend, behulpzaam, accuraat en oplossingsgericht te werk gaat.
Onze opdrachtgever is één van de grotere financiële dienstverleners van het land. Tientallen makelaardijen, een groot aantal hypotheekadvieskantoren én een verzekeringstak vormen – samen met 250 medewerkers – de solide basis van deze organisatie.
Vanuit een centrale backoffice in Purmerend worden alle hypotheek- en verzekeringszaken voor de klanten afgehandeld. Vanwege aanhoudende groei zoekt Kraai Recruitment namens hen een Adviseur Particuliere (en eventueel ook Zakelijke) Verzekeringen.

Wat mag jij verwachten?

Naast een interessante en dynamische functie krijg jij de kans om te werken bij een leuke organisatie die altijd bezig is met vernieuwingen. Kenmerkend voor dit bedrijf is de inspirerende, open en informele werkomgeving; een ondernemende organisatie die je volop carrièrekansen biedt. Heb jij nog wensen om je verder te ontwikkelen? Dan worden deze mogelijkheden jou zeker geboden.

Recent onderzoek onder de medewerkers resulteerde in een dikke 8 wanneer het ging over “plezier in het werk, zinvol werk, plezierige en behulpzame collega’s en vertrouwen in collega’s“.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • een goed salaris, afgestemd op jouw kennis en kunde
 • een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een FT contract
 • 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest
 • aantrekkelijke personeelscondities voor hypotheken, verzekeringen en verkoop eigen woning.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Als Adviseur Particuliere Verzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor de particuliere (en eventueel zakelijke) relaties. In deze functie adviseer jij in teamverband de particuliere relaties van onze opdrachtgever op het gebied verzekeringen. Je staat klanten vooral telefonisch, per e-mail en soms face-2-face te woord en voorziet hen daarbij van een zo goed mogelijk en passend advies.

Elk gesprek met de klant zie je, naast je drive tot het verlenen van service, ook als een commerciële kans. Naast het klantcontact stel je offertes op en verwerkt je op een correcte wijze de mutaties op lopende polissen.Hierbij is het van belang dat je met alle partijen (de klant, de verzekeringsmaatschappij en je collega’s) goed contacten onderhoudt.

Daarnaast:

 • je bent minimaal op mbo-niveau opgeleid
 • je bent in het bezit van de Wft diploma’s Basis en Schadeverzekeringen Particulier en/of Zakelijk (of wil deze op korte termijn behalen)
 • je kan zelfstandig én in teamverband werken
 • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • je weet van aanpakken en je bent stressbestendig, representatief en collegiaal.

Is dit jouw nieuwe functie?

Word jij blij van het adviseren en helpen van mensen? Heb jij een goed luisterend oor, ben je doortastend en niet wars van commercie?
Dan kom ik graag met jou in contact!
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai