Deel deze vacature via:

Commercieel Assistent Hypotheken

Amersfoort of Almere

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Amersfoort of Almere

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
Elke dag fluitend naar je werk? Samenwerken in een enthousiast en fanatiek team? Dat kan bij onze opdrachtgever. Tenminste: als je het leuk vindt om het visitekaartje van de afdeling Hypotheken te zijn. Je begeleidt de klant bij een belangrijk proces, waarbij accuraatheid, klantgerichtheid en vertrouwen belangrijke eigenschappen zijn.

Onze opdrachtgever is één van de grotere financiële dienstverleners van het land. Tientallen makelaardijen, een groot aantal hypotheekadvieskantoren én een verzekeringstak vormen – samen met 250 medewerkers – de solide basis van deze organisatie. Wil jij als Commercieel Assistent Hypotheken aan de slag bij deze vernieuwende, vooruitstrevende, snel groeiende organisatie op het gebied van hypotheken, verzekeringen en makelaardij?

Standplaats: Amersfoort en/of Almere.

Wat mag jij verwachten?

Naast een interessante en dynamische functie krijg jij de kans om te werken bij een leuke organisatie die altijd bezig is met vernieuwingen. Kenmerkend voor dit bedrijf is de inspirerende, open en informele werkomgeving; een ondernemende organisatie die je volop carrièrekansen biedt. Heb jij nog wensen om je verder te ontwikkelen? Dan worden deze mogelijkheden jou zeker geboden.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • een goed salaris (tot € 3.300,- op basis van FT, afgestemd op jouw kennis en kunde)
 • een pensioenregeling
 • een chromebook van de zaak
 • 20% van je werktijd kun je vanuit huis werken
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een FT contract
 • 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest
 • aantrekkelijke personeelscondities voor hypotheken, verzekeringen en verkoop eigen woning.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je begeleidt de klant bij een belangrijk proces, waarbij accuraatheid, klantgerichtheid en vertrouwen belangrijke eigenschappen zijn. Je bent nieuwsgierig naar hoe de zaken lopen, zodat er kritisch wordt gekeken naar het proces en morgen nog beter is dan vandaag. Verder ben je in staat om regie te houden over je werk, ben je niet snel afgeleid en weet je structuur te behouden in je werk.

Idealiter beschik je over:

 • een mbo werk- en denkniveau;
 • goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
 • een proactieve, commerciële instelling;
 • in ieder geval WFT diploma Basis (en hopelijk ook over het WFT Hypothecair Krediet);
 • relevante werkervaring bij een tussenpersoon en heb je affiniteit met financiële dienstverlening.

Je bent een representatieve, positief ingestelde collega, gericht op samenwerken; je kunt echter ook zeer goed zelfstandig uit de voeten.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Assistent Hypotheken ben je het visitekaartje van de afdeling. Jouw primaire taak is om de  klanten op een gastvrije manier snel en goed te bedienen. Je denkt altijd een stap vooruit. Dit betekent dat je overzicht kan creëren, keuzes maakt in het belang van de klant en daardoor in staat bent de klant te verrassen. Je bent van nature nieuwsgierig, empathisch, pro-actief en je vindt het leuk om de echte vraag achter de klantvraag te achterhalen. Daarvoor heb je uitstekende communicatieve vaardigheden nodig en een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Het bemiddelen van dossiers zit in het bloed. Een kritische noot van een geldverstrekker is voor jou een moment om je deskundigheid te tonen en je neemt het niet zomaar voor lief.

Je onderhoudt contacten met klanten, geldverstrekkers, verzekeraars, notarissen, makelaars en taxateurs. Je bewaakt de voortgang van de hypotheekdossiers en zorgt mede voor het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

Is dit jouw nieuwe job? Dan komen wij graag met jou in contact.

Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai