Deel deze vacature via:

Commercieel Assistent Hypotheken

Amsterdam

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Amsterdam

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een onafhankelijk adviserend intermediair, gevestigd op een fantastische locatie in Amsterdam, komen wij graag in contact met een ervaren Commercieel Assistent Hypotheken.

Als Assistent Hypotheken werken bij dit intermediair, betekent werken bij een fantastisch bedrijf op een prachtige, dynamische locatie.

Deze vestiging is onderdeel van een groep van 6 kantoren, gelegen in de regio Amsterdam – Amstelveen – Zaandam – Purmerend. Op vele gebieden wordt er intensief onderling samengewerkt.

Ben jij dé steun en toeverlaat die graag mensen helpt en ontzorgt bij het aankopen/verbouwen van het grootste en leukste bezit in hun leven?

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een A-merk. Dat ervaar je op alle vlakken, zoals een zeer goed draaiende marketingmachine, gestroomlijnde processen, hoogwaardige adviessoftware en een goed gevulde agenda met kwalitatief hoogwaardige adviesgesprekken voor de adviseurs.

De arbeidsvoorwaarden zijn een 32 tot 40-urige werkweek met eventueel een vaste vrije dag per week.

Naast een salaris tussen € 2.750,- en € 3.750,- (afhankelijk van kennis, kunde en ervaring), mag je rekenen op een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Wil jij je verder bekwamen in het vak, dan is het behalen van vakopleidingen bespreekbaar.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Een profielschets van de ideale kandidaat

Wij komen graag in contact met een gastvrije, klantgerichte, secuur werkende Assistent Hypotheken die het bestaande team komt versterken. Je komt te werken op de vestiging in Amsterdam Centrum; deze is gelegen op één van de mooiste locaties van de hoofdstad, direct aan het Vondelpark.

Als Assistent Hypotheken ben je niet alleen het visitekaartje van het kantoor, maar zeker ook de m/v die zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van hypotheekdossiers. 

Uiteraard zorg je voor een hartelijke ontvangst van de klanten die binnenlopen, maar evengoed sta je hen netjes te woord wanneer het contact telefonisch of digitaal is. De hoofdmoot van je werkzaamheden bestaat echter uit het zorgdragen van een vlekkeloze afhandeling van lopende hypotheekaanvragen. Je bewaakt hierbij de tijdslijnen, onderhoudt contact met alle belanghebbenden (je collega’s, de klanten, de geldverstrekker, makelaars, notarissen, et cetera) en zorgt voor een soepele afhandeling van het dossier bij de hypotheekverstrekker.

Je hebt de nodige ervaring als Assistent of Acceptant Hypotheken, dus je weet waaraan een kloppend dossier moet voldoen.

Is dit de baan waar jij energie van krijgt? Of wil je meer weten? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking.
Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai