Deel deze vacature via:

Assistent Hypotheken Rotterdam (Hillegersberg)

Rotterdam

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Rotterdam

32-40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Namens een gevestigde partij in de financiële dienstverlening komen wij – voor de vestiging in Rotterdam Hillegersberg – graag in contact met een Medewerker Binnendienst / Assistent Hypotheken.

✔️ sta je aan de start van je loopbaan en wil je het vak tot in perfectie leren?
✔️ heb je al de nodige meters gemaakt en wil je gaan knallen op Champions Leaque niveau?
✔️ of ben je inmiddels gepokt en gemazeld en zoek je gewoon een leuke, nieuwe werkgever die je voldoende verantwoordelijkheid én een goed salaris geeft?

De aantrekkende markt biedt voldoende ruimte voor groei, dus wil jij de adviseurs van dit kantoor bijstaan en ondersteunen in het waarmaken van woondromen? Dan ben jij dé Commercieel Assistent Hypotheken waarmee wij graag in contact komen.

Wat mag jij verwachten?

Geen uur is hetzelfde, dus afwisseling, drukte en hectiek gegarandeerd! Leuke, enthousiaste collega’s (gericht op samenwerking) vormen de spil van deze goed draaiende, professionele club. Je gaat aan de slag bij een kantoor dat deel uitmaakt van de bakermat van de financiële dienstverlening.

Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring kun je rekenen op een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Voor wat betreft je salaris mag je rekenen op een beloning (passend bij je kwaliteiten en capaciteiten) tot ± € 3.750,- bij FT.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Persoonlijk
Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), je bent een fijn persoon in de omgang, je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Uiteraard ben je zeer klantgericht en dienstverlenend.

Ervaring
Recente ervaring van minimaal 2 jaar met een vergelijkbare functie (bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair) zou heel fijn zijn. Maar zoals gezegd, heb jij de juiste instelling en ambitie maar sta je nog in de kinderschoenen? Ook dan horen wij graag van je.

Je bent voor minimaal 32 uur / week beschikbaar.

Opleiding
Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van minimaal het Wft Basis. Aanvullende Wft’s zijn uiteraard van harte welkom!

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Jij bent – als Commercieel Assistent Hypotheken – het eerste aanspreekpunt voor de vele klanten die dit kantoor bellen, mailen of bezoeken. Als visitekaartje speel jij een belangrijke rol in de eerste ervaring die men hier opdoet. Je bent de steun en toeverlaat van de financieel adviseurs. Als Regisseur, Controleur en Onmisbare Factor vorm jij de spil op dit kantoor. Jij raakt niet in paniek zodra een dossier nog niet compleet is of wanneer zaken niet kloppen. Nee; jij signaleert, pakt aan en lost op.

Je hebt veel klantcontact over de voortgang van hun dossier. Van nature toon je interesse in je klant en luister je goed naar wat ze te vertellen hebben.

Daarnaast onderhoud je intensief contact met je collega’s, makelaars, taxateurs, notarissen en geldverstrekkers. Tot slot zorg je ervoor dat de complete dossiers perfect en tijdig worden afgehandeld.

Discretie is gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai