Deel deze vacature via:

Assistent Schadeverzekeringen & Hypotheken

Den Haag

Min. 24 uur

Junior – Senior

Loondienst

Den Haag

Min. 24 uur

Junior – Senior

Loondienst

Namens een kantoor voor Financiële Planning en Hypotheekadvies in Den Haag komen wij graag in contact met een Assistent Schadeverzekeringen en Hypotheken.

Ruim 20 jaar geleden startte de eigenaar in de regio Voorburg – Den Haag een kantoor voor Hypotheek- en Verzekeringsadvies en Financiële Planning. Inmiddels is men gevestigd in Den Haag, heeft men een grote schare, trouwe vaste klanten (die zorgen voor veel doorverwijzingen) en werken meerdere adviseurs en Financieel Planners aan een goed verzorgde financiële toekomst van hun relaties.
 
Ter ondersteuning van de advieskant zoekt Kraai Recruitment namens deze opdrachtgever een Assistent Schadeverzekeringen & Hypotheken. Een administratieve kracht met enig commercieel gevoel die – indien gewenst – kan doorgroeien naar Adviseur Particuliere Schadeverzekeringen of volledig Commercieel Assistent Hypotheken.

Wat mag jij verwachten?

Je komt te werken in een team van (nu nog) 7 collega’s, actief met de advisering van Hypotheken, Financiële Planning, Vermogensbeheer, Verzekeringen, Kredieten en Vastgoedfinanciering.

In eerste instantie zal de nadruk van jouw werkzaamheden liggen op (administratieve) ondersteuning van de verzekerings- en hypotheekadviseurs. Is het echter jouw wens (en heb jij het in je mars) om door te groeien naar Adviseur Particuliere Verzekeringen of Commercieel Assistent Hypotheken, dan zijn daarvoor zeker mogelijkheden.

 
Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden mag je rekenen op een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- (afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring). Naast een reiskostenvergoeding kun je na je eerste jaar deelnemen aan de collectieve pensioenregeling.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Het is vooral van belang dat je administratief onderlegd bent. Het liefst leg jij zout op slakken, zonder een pietlut te worden. Omdat je in deze rol zeer veel samenwerkt met de adviseurs, zijn kenmerken als collegiaal, sympathiek en mensen-mens op jou van toepassing. Bij voorkeur stroomt er ook nog wat commercieel bloed door je aderen.
Het WFT Basis diploma is verplicht; bij voorkeur ben je ook al in het bezit van aanvullende WFT’s (zoals Schadeverzekeringen Particulier of Hypothecair Krediet), maar deze kun je op kosten van de zaak ook nog halen.

De handen gaan helemaal op elkaar wanneer je ook al de nodige ervaring in een soortgelijke rol hebt.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

De adviseurs adviseren; de assistenten ondersteunen. Jouw taak wordt het om de assurantie- en hypotheekadviseurs administratief te ontzorgen bij een soepele en foutloze afhandeling van het gehele traject van verzekerings- en hypotheekdossiers. Denk hierbij aan veel (telefonisch en email) contact met de particuliere relaties, verzekeraars, notarissen en andere partijen. Dat je hierbij nog moet leren, is geen enkel probleem, maar enige ervaring c.q. affiniteit is wel ‘gewenst’.

Wanneer jij jezelf al redelijk herkent in deze baan en van de hoed en de rand wilt weten, dan komen wij graag met jou in contact!
Discretie is hierbij uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  Solliciteer eenvoudig via Whatsapp

  Laat via onderstaande button je naam én de functie waarop je solliciteert achter en wij nemen contact met je op:

  × Vraag het Kraai