Deel deze vacature via:

Makelaar A.RMT of K.RMT

Amsterdam

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Amsterdam

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Namens een NVM makelaar in Amsterdam Oost komt Kraai Recruitment (ter uitbreiding van het team) graag in contact met een gecertificeerde Assistent of Kandidaat Makelaar.

Dit kantoor wordt gekenmerkt door “klein, maar fijn, gemoedelijk en professioneel”. Er is voldoende ruimte om ervaring op te doen en te leren. Je komt te werken in een hecht team, bestaande uit de eigenaar (Register Makelaar Taxateur), een Assistent Makelaar, een Kandidaat Makelaar in opleiding, een Office Manager en een Hypotheekadviseur.

Naast aan- en verkoopbemiddeling van bestaande woningen is men actief binnen de nieuwbouw en verhuur. Uiteraard maken ook taxaties en waardebepalingen deel uit van het dienstenpakket. De expatmarkt is hiervan een belangrijk onderdeel.

Ben jij de Makelaar A.RMT of K.RMT die deze al ruim 20 jaar oude makelaardij verder op de kaart gaat zetten in (Groot) Amsterdam?

Wat mag jij als Makelaar verwachten?

Het bedrijf kenmerkt zich door een open cultuur waarin initiatief nemen en flexibiliteit gewaardeerd worden. Je werkt met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid; sparren en overleggen met collega’s gaat hiermee hand in hand.

Afhankelijk van je kennis, kunde, kwaliteiten en capaciteiten kun je rekenen op een vast maandsalaris tot € 4.500,- (bij FT). Daarnaast behoren standaard zaken als een telefoon en laptop tot het voorwaardenpakket.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Een profielschets van de ideale kandidaat

Vooropgesteld: het is van belang dat je A.RMT of K.RMT gecertificeerd bent, staat ingeschreven in het register én dat je ervaring hebt in de makelaardij.
 
Je kent de weg in Amsterdam, je bent bekend met de Amsterdamse woningmarkt en je woont in (of in de nabije omgeving van) Amsterdam. Ook heb je ervaring met Realworks en kun je uitstekend uit de voeten met zowel Nederlands als Engels.
Typeringen die op jou betrekking hebben zijn: klant- en servicegericht, commercieel, gedreven, en scherp. Je neemt initiatief, denkt in oplossingen en je bent ondernemend met een Amsterdamse “geen gelul” mentaliteit.

Is dit de baan waar jij energie van krijgt? Of wil je meer weten? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking.

Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai