Deel deze vacature via:

Assistent Hypotheken Alkmaar

Alkmaar

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Alkmaar

32-40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een gevestigde partij, actief in de makelaardij en de financiële dienstverlening in Noord-Holland en Flevoland, komen wij graag in contact met een Commercieel Assistent / Medewerker Binnendienst Hypotheken.

Vanuit meerdere makelaarskantoren worden relaties actief begeleid met de aan- en verkoop van woningen. Naast de makelaardijtak vormt de afdeling Financieel Advies een belangrijk onderdeel. Een team van 16 FTE (ervaren hypotheekadviseurs en Commercieel Medewerkers) vormen samen een soepel draaiende machine op het gebied van advisering en afhandeling van hypotheekdossiers.

Streven naar klanttevredenheid, hoge kwaliteit en een goede, collegiale sfeer vormen hierbij de basis.

Het succes van de organisatie als geheel geeft ruimte voor uitbreiding en dus zoeken wij een Commercieel Assistent Hypotheken met enkele jaren ervaring.

Wat mag jij verwachten?

Geen uur is hetzelfde, dus afwisseling, drukte en hectiek gegarandeerd! Leuke, enthousiaste collega’s (gericht op samenwerking) vormen de spil van deze goed draaiende, professionele club.

Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je rekenen op een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Uiteraard word je maandelijks beloond met een marktconform salaris (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring), 8% vakantiegeld en:

 • 26 – 28 vakantiedagen
 • een premievrij pensioen (en da’s behoorlijk uniek)
 • korting op financiële producten
 • volledige vergoeding van zowel PE als PA
 • voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling

Een profielschets van de ideale kandidaat

Persoonlijk
Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), je bent een fijn persoon in de omgang, je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Uiteraard ben je zeer klantgericht en dienstverlenend.

Ervaring
Recente ervaring van minimaal 2 jaar met een vergelijkbare functie (bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair) is vereist. Je bent voor minimaal 32 uur / week beschikbaar.

Opleiding
Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van Wft Basis, bij voorkeur aangevuld met Vermogen en Hypothecair Krediet.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Jij bent – als Commercieel Assistent Hypotheken – het eerste aanspreekpunt voor de vele klanten die dit kantoor bellen, mailen of bezoeken. Als visitekaartje speel jij een belangrijke rol in de eerste ervaring die men hier opdoet. Je bent de steun en toeverlaat van de financieel adviseurs. Als Regisseur, Controleur en Onmisbare Factor vorm jij de spil op dit kantoor. Jij raakt niet in paniek zodra een dossier nog niet compleet is of wanneer zaken niet kloppen. Nee; jij signaleert, pakt aan en lost op.

Jouw kennis van hypotheken is goed, zodat je in staat bent om veel vragen over (lopende) dossiers te beantwoorden. Kennis van en ervaring met Adviesbox en Accelerate helpen jou om op die manier de financieel adviseurs te ontlasten. Daarbij heb je veel klantcontact over de voortgang van hun dossier. Ook benader je klanten proactief en doe je suggesties over nuttige aanpassingen van hun hypotheek. Van nature toon je interesse in je klant en luister je goed naar wat ze te vertellen hebben.

Je onderhoudt intensief contact met je collega’s, de klanten, makelaars, taxateurs, notarissen en geldverstrekkers. Tot slot zorg je ervoor dat de complete dossiers perfect en tijdig worden afgehandeld.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai