Deel deze vacature via:

Commercieel Assistent Hypotheken Amsterdam Oost

Amsterdam Oost

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Amsterdam Oost

32-40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een gevestigde partij in de financiële dienstverlening komen wij graag in contact met een Commercieel Assistent Hypotheken; liefst een Assistent+, waarbij de + bestaat uit het proactief, eigenhandig en zelfstandig oppakken en oplossen van veelvoorkomende, eenvoudige klantvraagstukken.

✔️ heb jij het kennisniveau van een adviseur, maar niet de ambitie om dat te worden?
✔️ ben jij wellicht Hypotheekacceptant, maar heb je behoefte aan meer klantcontact?
✔️ ben jij op zoek naar een leuk team bij een professioneel kantoor op een dynamische plek?
✔️ zoek jij een leuke werkgever die je voldoende verantwoordelijkheid én een goed salaris geeft?
✔️ en kom je met de auto naar je werk? Er is parkeerplek beschikbaar!

De aantrekkende markt biedt voldoende ruimte voor groei, dus wil jij de adviseurs van dit kantoor bijstaan en ondersteunen in het waarmaken van woondromen? Dan ben jij dé Commercieel Assistent Hypotheken waarmee wij graag in contact komen.

Wat mag jij verwachten?

Geen uur is hetzelfde, dus afwisseling, drukte en hectiek gegarandeerd! Leuke, enthousiaste collega’s (gericht op samenwerking) vormen de spil van deze goed draaiende, professionele club.

Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring kun je rekenen op een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Dat is overigens ook de basis van je salaris; hierbij is € 3.800,- (op basis van 40 uur) het maximum.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Persoonlijk
Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), je bent een fijn persoon in de omgang, je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Uiteraard ben je zeer klantgericht en dienstverlenend.

Ervaring
Recente ervaring van minimaal 2 jaar met een vergelijkbare functie (bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair) is vereist. Je bent voor minimaal 32 uur / week beschikbaar.

Opleiding
Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van Wft Basis, bij voorkeur aangevuld met Vermogen en Hypothecair Krediet.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Jij bent – als Commercieel Assistent Hypotheken – het eerste aanspreekpunt voor de vele klanten die dit kantoor bellen, mailen of bezoeken. Als visitekaartje speel jij een belangrijke rol in de eerste ervaring die men hier opdoet. Je bent de steun en toeverlaat van de financieel adviseurs. Als Regisseur, Controleur en Onmisbare Factor vorm jij de spil op dit kantoor. Jij raakt niet in paniek zodra een dossier nog niet compleet is of wanneer zaken niet kloppen. Nee; jij signaleert, pakt aan en lost op.

Jouw kennis van hypotheken is goed, zodat je in staat bent om veel vragen over (lopende) dossiers te beantwoorden. Daarbij heb je veel klantcontact over de voortgang van hun dossier. Van nature toon je interesse in je klant en luister je goed naar wat ze te vertellen hebben.

Je onderhoudt intensief contact met je collega’s, de klanten, makelaars, taxateurs, notarissen en geldverstrekkers. Tot slot zorg je ervoor dat de complete dossiers perfect en tijdig worden afgehandeld.

Discretie is gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai