Deel deze vacature via:

Commercieel Assistent Hypotheken Amsterdam

Amsterdam

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Amsterdam

32-40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Het kantoor van deze tussenpersoon ligt om de hoek bij de Albert Cuyp (in het hart van de gezellige wijk De Pijp). Het bruist er; er is veel bedrijvigheid, drukte en dynamiek. Bij dit leuke hypotheekadvieskantoor komt een plekje vrij voor een Commercieel Assistent Hypotheken / Allround Ondersteuner

Sinds de oprichting in 2016 gaat het voor de wind. Naast klandizie uit de buurt en nabije omgeving kan men rekenen op veel nieuwe relaties die worden aangedragen door diverse samenwerkingsverbanden (waaronder meerdere makelaardijen).

De ondernemende, sympathieke eigenaar is een frisse kerel van begin 40; na een periode van loondienst is hij gestart als zelfstandig ondernemer.

De huidige Allround Assistent gaat de organisatie helaas verlaten, zodat er op korte termijn een plek vrij komt voor een bruisende alleskunner met kennis van hypotheken.

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een enorm leuk, hectisch, maar zeer professioneel kantoor, bij een gedreven en ondernemende man die goed werkgeverschap hoog op de agenda heeft staan.

Je komt te werken bij een vooruitstrevende club in de bruisende dynamiek van Amsterdam. Het betreft een drukke, hectische en zeer afwisselende baan bij een professionele, informele organisatie.

Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je rekenen op een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Uiteraard word je maandelijks beloond met een keurig marktconform salaris (± € 3.000,-, maar afgestemd op je kennis en ervaring) en 8% vakantiegeld.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Herken jij jezelf hierin?
Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), je bent een fijn persoon in de omgang (uitstekend passend bij het team), je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Je kunt omgaan met verandering, reuring en hectiek. Uiteraard ben je zeer klantgericht en dienstverlenend.

Je vindt het leuk en gezellig om met je collega’s op een terrasje neer te strijken of om met elkaar ergens te gaan eten. Met andere woorden: ook het sociale stuk is van groot belang.

Ervaring
Recente ervaring met een vergelijkbare functie (bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair) is zeer gewenst. Maar een functie als Acceptant Hypotheken kan ook je huidige baan zijn. Het is vooral van belang dat een hypotheekdossier voor jou geen geheimen kent.

Opleiding
Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van de gebruikelijke Wft’s (minimaal Wft Basis, bij voorkeur aangevuld met andere Wft’s).

Tot slot: het zou fantastisch zijn als je woont in Amsterdam en wanneer je voor 36 tot 40 uur in de week beschikbaar bent.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Commercieel Assistent Hypotheken ben jij het eerste aanspreekpunt voor de vele klanten die dit kantoor bellen, mailen of bezoeken. Als visitekaartje speel jij een belangrijke rol in de eerste ervaring die men hier opdoet.

Daarnaast ben je de steun en toeverlaat van de financieel adviseurs. Als Regisseur, Controlleur en Onmisbare Factor vorm jij de spil op dit kantoor. Je onderhoudt intensief contact met je collega’s, de klanten, makelaars, taxateurs, notarissen en geldverstrekkers. Je completeert dossiers en zorgt voor een perfecte, tijdige afhandeling.

Als Allround Ondersteuner zorg je ervoor dat alle zaken op kantoor soepel draaien.Je regelt de inkopen, zorgt voor frisse bloemen op kantoor en je draait je hand er niet voor om om bijkomende zaken op te pakken.

Kortom: een zeer afwisselende, veelomvattende baan met een grote mate van verantwoordelijkheid en plichtsbesef.

Is dit de rol die jij zoekt? Dan kom ik graag met je in contact!

Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai