Deel deze vacature via:

Assistent Hypotheken Utrecht

Utrecht

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Utrecht

32-40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Met 7 makelaardijen in de regio Utrecht en een zeer goed draaiend hypotheekadvieskantoor is onze opdrachtgever een speler van formaat.

Vanuit het hoofdkantoor in de buurt van Utrecht werken meerdere hypotheekadviseurs elke dag samen met de collega’s van de commerciële binnendienst aan de financiering van droomwoningen voor hun klanten. Als Commercieel Assistent Hypotheken stap je op een lopende trein op het gebied van een soepele afhandeling van hypotheekdossiers.

Het succes van de organisatie als geheel geeft ruimte voor uitbreiding en dus zoeken wij een Commercieel Assistent Hypotheken met enkele jaren ervaring.

Wat mag jij verwachten?

Geen uur is hetzelfde, dus afwisseling, drukte en hectiek gegarandeerd! Leuke, enthousiaste collega’s vormen de spil van deze goed draaiende, professionele club.

Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je rekenen op een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Uiteraard word je maandelijks beloond met een keurig marktconform salaris (afgestemd op je kennis en ervaring) en 8% vakantiegeld.

En ….

 • deelname aan de pensioenregeling
 • een reiskostenvergoeding
 • uitgebreide studiemogelijkheden
 • en interessante kortingen op hypotheekadvies en makelaarsactiviteiten.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Persoonlijk
Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), je bent een fijn persoon in de omgang, je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Uiteraard ben je zeer klantgericht en dienstverlenend.

Ervaring
Recente ervaring van minimaal 3 a 4 jaar met een vergelijkbare functie (bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair) is vereist. Je bent voor minimaal 32 uur / week beschikbaar.

Opleiding
Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van de Wft’s Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet.

Is dit jouw nieuwe functie?

Jij bent – als Commercieel Assistent Hypotheken – het eerste aanspreekpunt voor de vele klanten die dit kantoor bellen, mailen of bezoeken. Als visitekaartje speel jij een belangrijke rol in de eerste ervaring die men hier opdoet. Je bent de steun en toeverlaat van de financieel adviseurs. Als Regisseur, Controleur en Onmisbare Factor vorm jij de spil op dit kantoor. Jij raakt niet in paniek zodra een dossier nog niet compleet is of wanneer zaken niet kloppen. Nee; jij signaleert, pakt aan en lost op.

Jouw kennis van hypotheken is goed, zodat je in staat bent om veel vragen over (lopende) dossiers te beantwoorden. Op die manier ontlast je de adviseur. Daarbij heb je veel klantcontact over de voortgang van hun dossier. Ook benader je klanten proactief en doe je suggesties over nuttige aanpassingen van hun hypotheek. Van nature toon je interesse in je klant en luister je goed naar wat ze te vertellen hebben.

Je onderhoudt daarbij intensief contact met je collega’s, de klanten, makelaars, taxateurs, notarissen en geldverstrekkers. Tot slot zorg je ervoor dat de complete dossiers perfect en tijdig worden afgehandeld.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai