Deel deze vacature via:

Commerciële Binnendienst Verzekeringen Bussum

Bussum

Max. 24 uur

Medior – Senior

Loondienst

Bussum

Max. 24 uur

Medior – Senior

Loondienst

Over de opdrachtgever

Je gaat aan de slag bij één van de toonaangevende spelers op het gebied van financieel advies in de regio Almere – Hilversum. Vanuit een prachtig gelegen kantoorvilla in het hart van ’t Gooi (zeer goed bereikbaar met de auto en het ov) geeft een groep enthousiaste collega’s inmiddels ruim 18 jaar advies over hypotheken, sparen, kredieten, pensioenen en verzekeringen.

Vanwege aanhoudende groei is er behoefte aan een extra kracht binnen de assurantietak: Commercieel Adviseur Binnendienst Verzekeringen. Kun jij onduidelijkheid op het gebied van verzekeringen wegnemen bij de particuliere klanten? Zorg jij ervoor dat zij onbezorgd kunnen wonen en werken door eerlijke en persoonlijke advisering?

Wat mag jij verwachten?

Jouw werk is veelzijdig en afwisselend. Deels werk je samen met je collega’s, soms wordt er meer gevraagd van je zelfstandigheid. Je bureau staat in een prachtige kantoorvilla, middenin het Gooi. In deze prachtige, levendige omgeving werk je in een hecht team samen met een geweldige groep professionals.

Je doorloopt een introductieprogramma waarbij je kennis maakt met de manier van werken en de relaties waarvoor je het aanspreekpunt wordt.

Uiteraard word je beloond met een keurig, marktconform salaris, gebaseerd op je kennis, ervaring en kunde.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Omdat je met veel verschillende partijen (collega’s, particulieren, verzekeraars, et cetera) contact hebt, beschik je over een sociale instelling. Je bent open, behulpzaam, je durft de telefoon te pakken en je kunt goed zelfstandig werken.

Daarbij heb je:

 • een MBO + werk- en denkniveau
 • vakinhoudelijke assurantiekennis
 • minimaal twee jaar ervaring als adviseur in het vak van particuliere schadeverzekeringen
 • de Wft’s Basis & Schade Particulier

Is dit jouw nieuwe functie?

Jij wordt een belangrijke schakel die veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden in de breedste zin van het woord; van polissen verwerken tot offertes maken, telefonisch advies geven, schades afwikkelen en het afsluiten van de juiste verzekeringen voor de particuliere klanten.

Daarbij blijf je in contact met de relaties en informeer je partijen op eigen initiatief. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij het uitbouwen van de verzekeringsportefeuille.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai