Deel deze vacature via:

Commerciële Binnendienst Verzekeringen Huizen

Huizen

24 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Huizen

24 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Wij zijn er voor jou. Wij zijn jouw persoonlijke zaakwaarnemer en wij handelen in jouw belang. Op het gebied van (geld)zaken regelen wij alles voor je“.

Spreekt dat je aan?

Werken bij een club met zoveel oog voor haar klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, wonen en scheidingsbegeleiding?

Onze opdrachtgever biedt deze service uiteraard ook op het gebied van particuliere schadeverzekeringen en daarom zoeken wij jou! Jij wordt het eerste aanspreekpunt van de klant voor vragen over schadeverzekeringen; van het adviseren van nieuwe pakketten tot het afhandelen van schades. Gezocht: Commercieel Medewerker Particuliere Schadeverzekeringen.

Wat mag jij verwachten?

Alles binnen deze club ademt vernieuwing, vooruitgang, groei en saamhorigheid. En modern …. flexibele werktijden, deels vanuit huis werken en ruimte om (mee) te groeien.
 
Je komt in een team van ambitieuze, klantgerichte collega’s die het vuur uit de sloffen lopen om de zaakjes voor een ander perfect te regelen.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
 • Tot € 3.400,- salaris op basis van FT
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop, iPhone en Airpods ‘van het huis’
 • Uitrusting voor een werkplek thuis

Is dit jouw nieuwe functie?

Op de binnendienst ben jij de schakel tussen de klanten, de adviseurs en verzekeraars. Uiteraard hoort daar ook bij dat je het leuk vindt om je vast te bijten in dossiers. Je begrijpt de inhoud en probeert zelf zaken op te lossen, voordat je collega’s en klanten benadert voor extra informatie.
 
Naast schadeafhandeling ben je een groot deel van je tijd bezig met het adviseren van schadepakketten. Als commercieel medewerker op de binnendienst behandel jij de nieuwe aanvragen die binnenkomen via de 15+ adviseurs door heel Nederland. Je vindt het dus leuk om mensen te woord te staan en ze te helpen bij het maken van de beste keuze.
Zoekt de klant contact? Dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Door het inzetten van de juiste communicatie skills weet je de pijnpunten uit het gesprek te halen en de klant te ontzorgen bij problemen. Iedere situatie is uniek en elke keer weer probeer je de klant de allerbeste ervaring te geven.
 
 • Eerste aanspreekpunt particuliere relaties
 • Vragen filteren, waar mogelijk adviseren of doorspelen naar specialist
 • Dossiers afhandelen
 • Adviseren in nieuwe pakketten
 • Klanten bijstaan met advies en informatie
 • Schakelen met collega’s van andere afdelingen
 • Buitendienst assisteren

Herken jij jezelf?

Het zal je niet verbazen dat een sterk klantgerichte houding van groot belang is. Hierbij hoort dat je aanvoelt wat een klant echt nodig heeft; vanuit die behoefte weet jij te adviseren en te verkopen.
 
Je bent een teamspeler, hoewel je ook uitstekend zelfstandig uit de voeten kunt. Je werkt nauwkeurig en je denkt in oplossingen.
 
Ervaring met een soortgelijke functie is gewenst; de WFT’s Basis en Schade Particulier zijn vereist.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai