Deel deze vacature via:

Financieel Adviseur Hypotheken

Amsterdam

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Amsterdam

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een onafhankelijk adviserend intermediair, gevestigd op een fantastische locatie in Amsterdam, komen wij graag in contact met een ervaren Financieel Adviseur Hypotheken.

Als Financieel Adviseur Hypotheken werken bij dit intermediair, betekent werken bij een fantastisch bedrijf op een prachtige, dynamische locatie.

Deze vestiging is onderdeel van een groep van 6 kantoren, gelegen in de regio Amsterdam – Amstelveen – Zaandam – Purmerend. Op vele gebieden wordt er intensief onderling samengewerkt.

Wil jij als onafhankelijk financieel expert mensen helpen met het aankopen/verbouwen van het grootste en leukste bezit in hun leven en hen adviseren over de beste financiële oplossingen?

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een A-merk. Dat ervaar je op alle vlakken, zoals een zeer goed draaiende marketingmachine, gestroomlijnde processen, hoogwaardige adviessoftware en een goed gevulde agenda met kwalitatief hoogwaardige adviesgesprekken.

De arbeidsvoorwaarden zijn een 32 tot 40-urige werkweek met eventueel een vaste vrije dag per week i.c.m. avondwerkzaamheden.

Er is een bonus/provisieregeling en – inclusief het variabele gedeelte – kan het inkomen, afhankelijk van prestatie en ervaring, voor een bewezen adviseur, uitkomen tussen de € 50-85k per jaar.

Daarnaast is er een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling en is het behalen van verdere vakopleidingen bespreekbaar.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Een profielschets van de ideale kandidaat

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste hypotheekadviseur die het bestaande team komt versterken op de vestiging in Amsterdam, gelegen op één van de mooiste locaties van Nederland aan het Vondelpark.

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij. Dat doe je proactief en nauwkeurig.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders.

Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies. Daarnaast ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai