Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur Arnhem

Arnhem

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Arnhem

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Bij deze opdrachtgever werken ze vanuit een duidelijke missie. “Wij helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar“.

Duidelijk verhaal, toch? En wie wil daar nou niet aan de slag? Een fris kantoor, gevuld met vrolijke, open, recht-door-zee collega’s uit de financiële dienstverlening en makelaardij. Samen uitdagingen aangaan, doelen stellen, successen vieren en persoonlijk groeien.

Een professionele, goed georganiseerde, vooruitstrevende club met vestigingen in Arnhem en Nijmegen, bestaande uit financieel adviseurs, makelaars en commercieel medewerkers (33 in totaal, 28 FTE).

Voor wat betreft het hypotheekadvies is men aangesloten bij een landelijk opererende franchiseorganisatie.

Vanwege continue groei is er binnen kantoor Arnhem plek voor een die hard Hypotheekadviseur.

Wat mag jij verwachten?

Eigenlijk alles wat jij zoekt in je nieuwe baan! Dit is dé plek waar jij graag wilt werken.

Afwisseling. Uitdaging. Verantwoordelijkheid. Leuke collega’s & Plezier; ontzettend veel plezier.

En dat bij zo’n beetje het leukste bedrijf van Arnhem.

Klinkt goed?

Natuurlijk word je daarbij ook nog beloond met een keurig salaris en andere zaken die daarbij horen.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Persoonlijk

Werken met plezier is de basis van het succes van dit bedrijf. Er wordt veel gelachen en serieus gewerkt. Samenwerken en collegialiteit zijn de andere peilers. En jij voelt je daarin als een vis in het water.

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je mensen op hun gemak te stellen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en mensen willen graag met je (samen)werken.

Je bent een fijn persoon in de omgang, je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Vanzelfsprekend ben je zeer klantgericht en dienstverlenend en werk je nauwkeurig.

Ervaring en beschikbaarheid

Recente ervaring (2 – 5 jaar) met een vergelijkbare functie (bij een onafhankelijk intermediair) is ‘gewenst’. Bij grote voorkeur ben je voor 40 uur in de week beschikbaar.

Opleiding

Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van minimaal Wft Basis en Hypothecair Krediet. Aanvullende ervaring / Wft’s (zoals Schade Particulier) zijn extra mooi meegenomen.

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Financieel Adviseur Hypotheken begeleid je jouw relaties bij de aankoop van een nieuwe woning (zowel starters als doorstromers), bij het oversluiten van de huidige financiering of bij het aanpassen / ophogen van de lopende hypotheek.

Je werkt in zeer nauwe samenwerking met je collega hypotheekadviseurs en met de Assistent Hypotheken. Maar ook doorverwijzen naar c.q. samenwerken met je collega-makelaars is voor jou geen probleem.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai