Deel deze vacature via:

Adviseur Hypotheken Beheer

Drechtsteden

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Drechtsteden

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een onafhankelijk financieel advieskantoor (gevestigd in de regio Alblasserwaard / Drechtsteden) komt Kraai Recruitment graag in contact met een Financieel Adviseur Hypotheken Beheer. Een ondernemende aanpakker die de afdeling Hypotheken mede vorm wil geven.
 
De afdeling Hypotheken van deze club is op dit moment nog relatief klein; interne wijzigingen en een actieve marktbenadering zullen echter voor een aanwas van nieuwe relaties zorgen. Neem daarbij het beheer van de ± 5.500 bestaande klanten en je hebt een dagtaak aan de advisering.
 
De nieuw ingezette lijn begint al behoorlijk vorm te krijgen, maar er valt nog meer dan voldoende in de melk te brokkelen. Dus met jouw ideeën en inzet kan deze afdeling nog mede vorm worden gegeven.
 

Spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder over je andere taken en kijk of je past bij de cultuur van deze collegiale organisatie.

Wat mag jij verwachten?

Niet alleen jouw dagelijkse werkzaamheden zijn afwisselend en divers, dat geldt ook voor je (ruim 20) collega’s. Je komt te werken in een boeiende en veelzijdige functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen een vernieuwende en groeiende organisatie.

Naast een goede salariëring tussen € 3.500,- en € 4.000,- (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mag je bijvoorbeeld rekenen op een volledige vergoeding van studie en examens voor je vakdiploma’s.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Jouw advieskwaliteiten weet je uitstekend te combineren met commercie; je weet dat je voorstel moet worden omgezet in een overeenkomst, maar dat gaat je van nature goed af. Populair gezegd: je hebt de gunfactor.

Wat minstens zo belangrijk is, is het feit dat jij de weg weet in hypothekenland. Het bestand aan bestaande relaties is groot en moet worden beheerd. Maar voordat het zover is, neem jij de organisatie bij de hand om structuur en overzicht in het geheel aan te brengen.

Samenwerken gaat je gemakkelijk af; hierbij neem je verantwoording en toon je initiatief. Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). Je stelt je dienstverlenend op, je werkt zelfstandig en nauwkeurig en je bent proactief.

Ervaring als Hypotheek- en (eventueel) Assurantieadviseur is vereist. Je bent in het bezit van de juiste WFT’s, waarbij het WFT Schade Particulier zeer gewenst is.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Heb jij het in je om de afdeling Hypotheken mede vorm te geven? En kun jij dit combineren met het geven van een gedegen financieel advies aan nieuwe relaties? Bruis jij van de ideeën om de portefeuille bestaande relaties met marketingacties te bewerken? 

Dan kom ik graag met jou in contact.
Discretie is daarbij uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai