Deel deze vacature via:

Financieel Adviseur Hypotheken Bergschenhoek

Bergschenhoek

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Bergschenhoek

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Het succes van de organisatie vertaalt zich inmiddels naar een schreeuw om een sociaal sterke, commercieel gedreven Hypotheekadviseur met minimaal 5 jaar ervaring in het onafhankelijk adviseren.

Wat mag jij verwachten?

Van delen word je rijk; en jouw nieuwe werkgever laat je graag delen in het succes. Als jij goed scoort, dan kun je – naast een meer dan uitstekend basissalaris – rekenen op een ruime bonusregeling. En dat moet lukken, aangezien de voorzetten van alle kanten op je af komen en je op alle vlakken volledig ondersteund wordt.

Verder kun je rekenen op:

 • een salaris vanaf € 4.000,-
 • een auto van de zaak
 • een telefoon
 • een laptop
 • een pensioenregeling
 • verschillende verzekeringen

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je bent een unieke combi van sociaal sterk – commercieel een kei – zelfstandig – teamspeler. Je weet het vertrouwen van je klanten gemakkelijk te winnen door jezelf en je eigen deskundigheid, maar zeker ook de fantastische mogelijkheden van de organisatie en haar (digitale) mogelijkheden, voor het voetlicht te brengen.

En daarbij:

 • denk, werk en communiceer je op HBO niveau
 • heb jij je WFT certificering uitstekend op orde
 • heb je al vele meters afgelegd als adviseur, bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair

Is dit jouw nieuwe functie?

Doelpunten maken; dat wordt jouw taak. Als Hypotheekadviseur word je aan alle kanten ondersteund en ontzorgt. Zowel door je collega’s op kantoor als de medewerkers van de Centrale Organisatie, maar zeker ook met behulp van verschillende digitale innovaties.

Je krijgt kansen te over om je als rasechte afmaker te profileren. Maar je bent wel van alle markten thuis. Met de hypotheek als uitgangspunt adviseer jij je klanten volledig en verschaf je hen zo inzicht in zowel hun huidige als toekomstige plaatje. Je houdt ze in conditie, zeg maar.

Jouw klantenkring is zeer divers. Van starters tot doorstromende zelfstandig ondernemers; je kunt met elke situatie over weg. Deze vestiging heeft een uitstekende positie verworven binnen de regionale nieuwbouw. Ook zijn afspraken gemaakt met lokale makelaardijen voor het over en weer verstrekken van leads. De adviesgesprekken vinden voornamelijk overdag op kantoor plaats, maar van regelmatig een avondje doorhalen word jij niet zenuwachtig.

Voor de advisering en het onderhouden van klantcontact werkt men met Adviesbox en Elements.

Over de opdrachtgever

Het kantoor is als onafhankelijk adviseur verbonden aan een sterk vernieuwende franchiseketen. De keten is opgericht in 1998 en inmiddels uitgegroeid naar een landelijke dekking met 50 kantoren. Een serieuze speler dus, maar bovenal een organisatie met het hart op de juiste plaats. Uiteraard in eerste instantie voor haar klanten, maar zeker ook voor wat betreft haar medewerkers.

Naast hypotheken, sparen en kredieten is men ook actief op het gebied van pensioenen, verzekeringen en erfrechtadvies. Met behulp van digitale middelen en innovaties (zoals een app voor de klanten met al hun financiële zaken in de broekzak) heeft de klant actueel inzicht in zijn / haar plaatje; jij – als adviseur – monitort en stuurt bij.

Of wat dacht je van de mogelijkheid om je klanten te kunnen laten kopen zonder voorbehoud? Of echt actief beheer door middel van een jaarlijkse check?

Voor het kantoor in Bergschenhoek (regio Delft – Rotterdam – Gouda – Zoetermeer) is Kraai Recruitment op zoek naar een ervaren, allround Financieel Adviseur Hypotheken. Een topspits die geen enkele kans onbenut laat. Een teamspeler pur sang, die weet dat je voor het maken van doelpunten een uitgebalanceerde opstelling nodig hebt, waarin iedereen zijn eigen rol vertolkt.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai