Deel deze vacature via:

Financieel Adviseur Hypotheken

Bilthoven

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Bilthoven

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een professionele organisatie, bestaande uit meerdere makelaardijen en een hypotheekadvieskantoor in Bilthoven, komen wij graag in contact met een Financieel Adviseur Hypotheken.
Uitgestrekt over De Utrechtse Heuvelrug, tussen Amersfoort en Doorn, ligt één van de mooiste woonomgevingen van ons land. Kenmerkend voor deze omgeving is het glooiende landschap met uitgestrekte bossen en heidevelden, afgewisseld met leuke (boeren)dorpjes, prachtige landerijen met bijbehorende statige panden en levendige steden. Met inmiddels zeven makelaarskantoren, verspreid over de regio, behoort onze opdrachtgever tot de key players wanneer het gaat om de aan- en verkoop van particuliere woningen. Een soepel draaiend hypotheekadvieskantoor (gevestigd in Bilthoven) met meerdere hypotheekadviseurs en een binnendienst, maakt de dienstverlening compleet.
Ter vervanging van een vertrekkende collega is Kraai Recruitment op dit moment op zoek naar (enigszins) ervaren Hypotheekadviseur.

Wat mag jij als Hypotheekadviseur verwachten?

Zoals gezegd, de klandizie van dit intermediair bestaat voornamelijk uit de bewoners van één van de vele prachtige panden in de omgeving van Bilthoven en Zeist; dat betekent advisering van mensen met bovenmodale inkomens, DGA’s en zelfstandigen.

Maar gelukkig kunnen zij rekenen op een veel breder publiek, dus zul je ook actief bezig zijn met de advisering van hypotheken van meer gangbare panden.

Bij een mooie woonomgeving hoort een mooi kantoor. Zowel je volledig uitgeruste werkplek als de spreekkamers bevinden zich in een prachtig ingericht kantoorpand in het centrum van het dorp, compleet met eigen bar en pooltafel. En omdat ook enkele makelaars hier hun basis hebben, heerst er altijd een heerlijke, energieke vibe.

Voor wat betreft de vergoeding mag je rekenen op een salaris dat ongeveer ligt tussen € 3.500,- en € 4.300,- gebaseerd op kennis, kunde en ervaring. Ook een bonusregeling maakt onderdeel uit van je pakket.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Jij voelt je als een vis in het water bij de geschetste doelgroep en in deze omgeving. Je bent gewend om je hierin op een losse, soepele manier te bewegen. Je legt en onderhoudt makkelijk contact en je vindt het normaal om je klanten in de watten te leggen.

Als mens ben je humorvol, representatief, sociaal, collegiaal en hartelijk en heb je een positieve instelling.

De professional in jou beschikt over commerciële eigenschappen en is zeer communicatief ingesteld. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en je weet je collega’s met veel enthousiasme naar een (nog) hoger plan te trekken. Je bent een aanpakker en dus proactief en gericht op resultaat.

Daarnaast:

 • denk, werk en communiceer je op HBO niveau,
 • heb je ervaring als Financieel Adviseur Hypotheken
 • ben je in het bezit van de WFT’s Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Financieel Adviseur Hypotheken is het jouw taak om een diversiteit aan relaties (van jong volwassenen tot gelouterde DGA’s) te voorzien van een gedegen, toekomstbestendig financieel advies.
 
Zoals gebruikelijk heeft dit advies voornamelijk betrekking op een eerste aankoop, een verhuizing of een verbouwing / verduurzaming. Zodra de markt c.q. rentestand het toelaat, zullen ook oversluiters weer tot de gesprekspartners behoren.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  Solliciteer eenvoudig via Whatsapp

  Laat via onderstaande button je naam én de functie waarop je solliciteert achter en wij nemen contact met je op:

  × Vraag het Kraai