Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur Bussum

Bussum

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Bussum

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt.

Deze onafhankelijk opererende tussenpersoon is één van de toonaangevende spelers op het gebied van financieel advies in de regio Almere – Hilversum. Vanuit een prachtig gelegen kantoorvilla in het hart van ’t Gooi (zeer goed bereikbaar met de auto en het ov) geeft een enthousiaste groep collega’s inmiddels ruim 18 jaar advies over hypotheken, sparen, kredieten, pensioenen en verzekeringen.

Er zijn mogelijkheden te over binnen deze ondernemende club. Is het jouw (stille) wens om een eigen vestiging op te zetten / te runnen (maar vind je dat best spannend)? Zou jij graag een meer leidinggevende of coachende rol ambiëren? Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk.

Eerst maar eens aan de slag en laten zien uit welk hout jij gesneden bent, toch? Laten zien dat jij die inspirerende Senior Hypotheekadviseur bent, waarmee het fijn sparren is.

Wat mag jij verwachten?

Bij een Senior rol horen vergelijkbare arbeidsvoorwaarden. Je kunt dus rekenen op een meer dan marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis, kunde en ervaring. Ook op het gebied van secundaire condities zul je niets te klagen hebben.

Je bureau staat in een prachtige kantoorvilla in het hart van ’t Gooi, uiteraard met een hecht team en geweldige professionals om mee samen te werken.

Je doorloopt een introductieprogramma waarbij je kennis maakt met de manier van werken en de relaties waarvoor je het aanspreekpunt wordt.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Voor deze rol is het van belang dat je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd, je bent proactief, gedreven en intrinsiek gemotiveerd.

Daarnaast:

 • werk, denk en communiceer je op HBO niveau
 • heb je ruime ervaring als onafhankelijk hypotheekadviseur
 • ben je in het bezit van relevante WFT diploma’s

Is dit jouw nieuwe functie?

Als (Senior) Financieel Adviseur Hypotheken ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten, geldverstrekkers en andere partners. Je inventariseert, analyseert en bespreekt de hypotheekvragen met klanten en wordt hierbij ondersteunt door de binnendienst.

Je analyseert financiële risico’s van klanten, maakt en bespreekt offertes en zorgt ervoor dat het hypotheektraject goed verloopt.

En is het jouw droom om vanuit deze rol mee te praten over én mede invulling te geven aan het beleid en de marketing, dan gaan hier de deuren voor je open. Meteen vanaf de start kun je  meedraaien in het Management Team over de organisatie. Er is daarbij de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai