Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur Den Haag

Den Haag

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Den Haag

32-40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Onze opdrachtgever kent haar oorsprong in de begin jaren ’80 en is inmiddels uitgegroeid tot een regionale speler van formaat.  In de makelaardij is men actief in alle voorkomende vakgebieden (met een focus op het aan- en verkopen van woningen), terwijl de particuliere relaties door ervaren financieel adviseurs worden voorzien van passende en goed onderbouwde adviezen.

De hypotheekwinkels zijn aangesloten bij een landelijk opererende franchiseketen. Vanuit het hart van Zuid-Holland bedienen zij met onafhankelijk, objectief en persoonlijk advies zowel hun eigen relaties als de mensen in de buurt.

Typerende kenmerken voor dit kantoor zijn: veranderingsgezind, toonaangevend, vooruitstrevend en zeer actief.

Ben jij als  Hypotheekadviseur uitgegroeid bij je huidige job? Of ben je een snelle leerling en heb je leidinggevende capaciteiten? De hypotheekadviseurs adviseren zelfstandig en sparren met de andere ervaren collega’s. Het commerciële team verzorgt de back- en frontoffice.

Wat mag jij verwachten?

Werken bij onze opdrachtgever is anders dan bij andere Hypotheekadvieskantoren! Dit kantoor is de plek in de buurt voor persoonlijk hypotheekadvies. Zij zijn volledig onafhankelijk en geven objectief advies met de situatie van de klant als uitgangspunt. De korte lijnen met de makelaarskantoren zijn in het voordeel van de klanten, die in de huidige huizenmarkt vaak snel moeten schakelen bij de koop of verkoop van een huis.

Naast deze zelfstandige, uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden bij een vooruitstrevende en vernieuwende werkgever?

Daarnaast kun je rekenen op een meer dan goed salaris (€ 3.000,- / € 4.500,-, afhankelijk van je kwalificaties) en bijbehorende aanvullende voorwaarden.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Bovenal ben je een  goed opgeleide en WFT-gecertificeerde financieel adviseur; bij voorkeur heb je enige jaren ervaring als met het geven van onafhankelijk advies en ben je EHP, EHA of EFA.

Als persoon ben je een pro-actieve aanpakker die denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je bent commercieel, ambitieus, positief ingesteld en je communiceert makkelijk en duidelijk. Beschik je daarbij ook over leidinggevende capaciteiten, dan is wellicht een rol als Vestigingsleider voor je weggelegd.

Tot slot: je hebt een absoluut gebrek aan een ‘9-to-5’-mentaliteit (afspraken worden ook in de avond en in het weekend gepland).

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Financieel Adviseur Hypotheken draai jij (behoorlijk) zelfstandig en soepel mee in een open en informeel team van adviseurs en binnendienst medewerkers.

Naast voldoende mogelijkheden om te overleggen en te sparren met je collega’s, word je op alle mogelijke manieren ondersteund door een soepel draaiende backoffice. Ook sta je veelvuldig in contact met de makelaars op de verschillende kantoren, zodat doorverwijzingen een 2e natuur worden.

Als softwarepakket gebruik je Figlo. Daarnaast heb je zowel Elements als de Nationale Hypotheekbond tot je beschikking.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai