Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur Nijmegen

Nijmegen

36 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Nijmegen

36 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Werken bij een A-merk betekent adviseren bij een club met een meer dan uitstekende naam; een organisatie met een fantastisch draaiende marketingmachine en soepel lopende processen. Zo kun jij je volle focus houden op je vak; het geven van een goed onderbouwd, toekomstbestendig financieel advies.

Je wordt onderdeel van een klein, hecht team. De sfeer op kantoor is professioneel, servicegericht en gemoedelijk. Het is dan ook belangrijk dat jij je daar als toekomstige collega op je plek voelt en dat jouw energieke en enthousiaste persoonlijkheid op een positieve manier bijdragen aan de verdere groei.

Ter uitbreiding van het team van deze vestiging in Nijmegen is Kraai Recruitment op zoek naar een leergierige, gedreven Hypotheekadviseur.

Wat mag jij verwachten?

Je krijgt een zeer uitdagende rol als Hypotheekadviseur bij een fantastisch ‘merk’. Ben je nog vrij vers in het vak, dan krijg je de mogelijkheid om te leren, te groeien en te bloeien. Maar ook voor een meer ervaren adviseur zijn hier kansen te over.

Uiteraard word je beloond met een salaris en bonusregeling, passend bij je kennis, kunde en ervaring. En voor de langere termijn: is het jouw ambitie om ooit een eigen winkel te beginnen, dan kom je helemaal in een gespreid bedje terecht; de mogelijkheid bestaat om je de komende jaren in te kopen om zo – op termijn – de zaak over te nemen.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je werkt, denkt en communiceert op HBO niveau. Ook ben je WFT gecertificeerd met minimaal Basis en Hypothecair Krediet. Enige ervaring met het geven van hypotheekadvies is vereist; dit kan zijn opgedaan bij een bank of bij een andere tussenpersoon.

Kun je dit afvinken? Dan draait het alleen nog maar om jou als persoon.  Je wekt vertrouwen, je bent sociaal sterk, je hebt een brede interesse, je functioneert makkelijk in een groep en je gaat voor de lange termijn (zowel met je klanten als met je werkgevers).

Is dit jouw nieuwe functie?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders.

Je geeft servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk. Je wordt hierbij zeer goed ondersteund door meerdere ervaren collega’s op de binnendienst.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is aangesloten bij een landelijk opererende franchiseorganisatie, gericht op het verstrekken van financieel advies aan particulieren en ondernemers.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai