Deel deze vacature via:

Financieel Adviseur Hypotheken

Noord-Holland

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Noord-Holland

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.

Onze opdrachtgever (aangesloten bij een landelijk werkende franchiseorganisatie) is bijna 35 jaar geleden in West-Friesland gestart met zijn eerste hypotheekadvieskantoor. Drie jaar geleden is daar in Amsterdam een 2e kantoor bijgekomen en inmiddels is de inkt onder de overeenkomst voor een derde vestiging (omgeving van Beverwijk – Velsen) opgedroogd. Tijd om op zoek te gaan naar een Hypotheekadviseur met een ondernemende instelling.

De locatie van jouw werkzaamheden zal afhankelijk zijn van je woonplaats, maar – zeker bij de start – zal de nodige flexibiliteit worden gevraagd.

Ben jij de adviseur die op zoek is naar groeikansen? Dan komt Kraai Recruitment graag met jou in contact, want een (toekomstige) rol als Vestigingsleider behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een professioneel, goed georganiseerd en uitstekend draaiend financieel advieskantoor (hypotheken, leningen en verzekeringen). Een grote schare trouwe klanten, goed georganiseerde lokale marketingactiviteiten, de hoeveelheid doorverwijzingen én het uitstekende rapportcijfer (een 9,9 op Advieskeuze) zijn belangrijke peilers onder dit succes.

De laatste peiler wordt gevormd door de kwaliteit van de 5 adviseurs en de 5 assistenten; deze geoliede machine draait al jaren soepel op het hoogste niveau.

Zoals gezegd wordt er binnenkort een 3e vestiging (in de IJmond) geopend. Er valt direct dus veel werk te verzetten, waarbij de nodige flexibiliteit van jouw kant gevraagd wordt. Mede door jouw inzet moet ook deze locatie een succes worden. En wie weet …. wanneer jij beschikt over de juiste kwaliteiten en capaciteiten, kun jij zomaar Vestigingsleider worden.

Bij dit alles kun je rekenen op een zeer goed basissalaris (tot ± € 4.200,- op basis van FT, afgestemd op jouw kennis, kunde en ervaring), een bonusregeling en verder alle middelen om je werk op topniveau uit te voeren.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je begeleidt de klant bij een belangrijk proces, waarbij accuraatheid, klantgerichtheid en vertrouwen belangrijke eigenschappen zijn. Je bent een representatieve, positief ingestelde collega, gericht op samenwerken; je kunt echter ook zeer goed zelfstandig uit de voeten. Bij voorkeur stroomt er ondernemersbloed door je aderen en wanneer je ook nog eens beschikt over een relevant netwerk, dan halen wij je door een ringetje.

En dan nog even het afvinklijstje ….

 • een HBO werk-, denk- en communiceerniveau
 • de juiste WFT certificering
 • werkervaring bij een tussenpersoon is gewenst
 • een proactieve, commerciële instelling

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Adviseur Hypotheken ben jij jouw relaties van dienst bij het afsluiten van een hypotheek, financiering of verzekering. Je adviseert en begeleidt starters, doorstromers en ophogers bij het afsluiten van een hypotheek. Omdat men is aangesloten bij een landelijk opererende franchiseorganisatie, kun je hierbij putten uit alle mogelijke geldverstrekkers in de markt.

Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega-adviseurs en de onmisbare assistenten.

Is het jouw ambitie en beschik je over de juiste kwaliteiten? Dan ligt een rol als Vestigingsleider mogelijk op je te wachten.

Is dit jouw nieuwe job? Dan komen wij graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai