Deel deze vacature via:

Financieel Adviseur Hypotheken Utrecht Centrum

Utrecht

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Utrecht

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een onafhankelijk adviserend intermediair in het centrum van Utrecht is Kraai Recruitment op zoek naar een Financieel Adviseur Hypotheken:

 • uitstekend salaris
 • bonusregeling
 • pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding

Als hypotheekadviseur help jij je klanten aan de beste deal voor de hypotheek. Je opereert zelfstandig en wordt ondersteund door een ervaren binnendienst. Jij kunt je dus volledig focussen op het beste advies voor je klant!

Je gaat aan de slag in een zelfstandige functie bij een organisatie die op het allerhoogste niveau acteert. Ben jij er klaar voor om de volgende sprong in je carrière te wagen?

Wat mag jij verwachten?

Werken bij deze opdrachtgever betekent adviseren op Champions League niveau. Deze rol is voor jou weggelegd wanneer je goed zelfstandig kunt werken, beschikt over een proactieve houding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hecht aan bepaalde vrijheden.
 
Hierbij mag je rekenen op een uitstekend salaris (tussen € 3.750,- en € 4.500,-, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring). Daarbovenop komt een interessante bonusregeling, waarbij – indien gewenst – gewerkt kan worden met een maandelijkse voorschotbetaling. Ook een pensioenregeling maakt onderdeel uit van je voorwaardenpakket.
 
Omdat je werkt in het centrum van de domstad, is parkeren een dingetje. Het beste reis je dus met het OV (of op de fiets, scooter of motor natuurlijk). Vergoeding van reiskosten op basis van OV spreekt voor zich.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je begeleidt de klant bij een belangrijk proces, waarbij accuraatheid, klantgerichtheid en vertrouwen belangrijke eigenschappen zijn. Je bent een representatieve, positief ingestelde collega, gericht op samenwerken; je kunt echter ook zeer goed zelfstandig uit de voeten. Met een commerciële instelling ben je gericht op het vinden van een oplossing.

En dan nog even het afvinklijstje ….

 • een HBO werk-, denk- en communiceerniveau
 • de juiste WFT certificering (minimaal Basis en Hypothecair Krediet en Vermogen)
 • werkervaring bij een tussenpersoon is gewenst

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Adviseur Hypotheken begeleid jij je klanten bij het maken van de beste keuze voor hun hypotheek. Hierin staat niet het product centraal, maar de uitdaging van de klant. Als adviseur begrijp je dat een hypotheek voor je klanten nogal iets is en kun je je verplaatsen in hun situatie. Je hebt genoeg kennis en ervaring om creatief en in oplossingen te denken. Met meer dan 35 geldverstrekkers in de boeken heb je dan ook alle munitie om je klant van het beste advies te voorzien.

Als jouw klant tevreden is met je advies, draag je het dossier over aan de zeer ervaren professionele binnendienst, die de afhandeling vervolgens op zich neemt.

In overleg kun je (afwisselend) vanuit twee locaties in het centrum van Utrecht werken; één van deze twee betreft een shop-in-shop bij een makelaardij. Daarnaast beschikt deze onderneming over een derde vestiging, gevestigd in Leidsche Rijn.

Is dit jouw nieuwe job? Dan komen wij graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai