Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur Zaandam

Zaandam

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Zaandam

32 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Als Financieel Adviseur Hypotheken werken bij dit intermediair, betekent werken in een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. Het gedreven team van adviseurs en professionele ondersteuners staat al meer dan 35 jaar garant voor een goed hypotheekadvies en is bekend bij vele Zaankanters.

Deze vestiging is onderdeel van een groep van 6 kantoren, gelegen in de regio Amsterdam – Amstelveen – Zaandam – Purmerend. Op vele gebieden wordt er intensief onderling samengewerkt.

Wil jij als onafhankelijk financieel expert mensen helpen met het aankopen/verbouwen van het grootste en leukste bezit in hun leven en hen adviseren over de beste financiële oplossingen?

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een A-merk. Dat ervaar je op alle vlakken, zoals een zeer goed draaiende marketingmachine, gestroomlijnde processen, hoogwaardige adviessoftware en een goed gevulde agenda met kwalitatief hoogwaardige adviesgesprekken.

De arbeidsvoorwaarden zijn een 32 tot 40-urige werkweek met eventueel een vaste vrije dag per week i.c.m. avondwerkzaamheden.

Er is een bonus/provisieregeling en – inclusief het variabele gedeelte – kan het inkomen, afhankelijk van prestatie en ervaring, voor een bewezen adviseur, uitkomen tussen de € 50-85k per jaar.

Daarnaast is er een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling en is het behalen van verdere vakopleidingen bespreekbaar.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste hypotheekadviseur die het bestaande team komt versterken op de vestiging in Amsterdam, gelegen op één van de mooiste locaties van Nederland aan het Vondelpark.

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij. Dat doe je proactief en nauwkeurig.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders.

Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies. Daarnaast ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai