Deel deze vacature via:

Hoofd Hypotheken Noord-Holland

Noord-Holland

40 uur

Senior

Loondienst

Noord-Holland

40 uur

Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt.

Herken jij jezelf in de termen doorzettingsvermogen, coachend en aansturend vanuit een positieve (werk)houding, proactiviteit en teamspeler?

In jouw huidige baan als Senior Hypotheekadviseur of Vestigingsleider van een hypotheekkantoor ben je uitgegroeid. Het is dus tijd voor een volgende stap in je carrière!

Namens een speler van formaat in de makelaardij en de financiële dienstverlening (hypotheken en verzekeringen) zoekt Kraai Recruitment naar een Hoofd Hypotheken.

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een vernieuwende en groeiende organisatie, waar vanuit meerdere vestigingen hypotheekadvies wordt gegeven. De 8 hypotheekadviseurs en de 7 binnendienstmedewerkers worden door jou op een positief kritische, maar opbouwende manier gemotiveerd, ondersteund, aangestuurd en gecoacht.
 
Je bent een allround manager die met de visie, missie en strategie van de opdrachtgever de operationele acties voor de komende jaren kan uitzetten en verantwoorden. Je hebt voortgangsgesprekken met geldverstrekkers en bent voor de klanten bij klachten een luisterend oor. 
 
Je hebt nauw contact met de teamleidster van de binnendienst en daarnaast met de MT-leden (makelaardij en assurantiën) en de algemeen directeur (aan wie je rapporteert).
 
Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden, met bijpassend goed salaris (tussen € 4.500,- en € 5.750,-), kun je (indien gewenst) rekenen op een auto van de zaak, minimaal 26 vakantiedagen en een premievrije pensioenregeling. Daarnaast is een incentive bespreekbaar op basis van te bespreken KPI’s.
 
Deze afwisselende functie met veel leuke, gedreven collega’s biedt de nodige autonomie en ontwikkelkansen en dat alles in een dynamische no-nonsense organisatie. 

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je beschikt over een gedegen kennis van hypotheken en de hypotheekmarkt. Je hebt daar ook een duidelijke visie bij en je weet deze te vertalen naar een plan en acties om je doelstellingen te realiseren.

Omdat je actief bent als inspirator en sparringspartner voor de hypotheekadviseurs, beschik je – naast een opleiding op minimaal HBO niveau – over de juiste WFT certificering. Ervaring in een coachende of leidinggevende rol in de hypothekenwereld is onontbeerlijk.

Je bent commercieel en gericht op cross-selling; je bent collegiaal en een teamspeler; je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en een positieve werkmentaliteit.

Gezien de locatie van het hoofdkantoor en de verschillende advieskantoren ben je woonachtig in Noord-Holland.

Is dit jouw nieuwe functie?

Sluit jouw profiel goed aan op de omschreven kwalificaties en werkzaamheden en is dit voor jou hét moment om een volgende stap te zetten? Dan ontvang ik graag jouw reactie via één van de onderstaande kanalen.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai