Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur / Aankomend Financieel Planner Den Haag

Den Haag

36 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Den Haag

36 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt.
 
Heb je al de nodige ervaring als Hypotheekadviseur, maar ben jij een echte kennis junkie en is het jouw droom om nog veel dieper in de materie te duiken en te worden opgeleid tot Gecertificeerd Financieel Planner (FFP)?
 
Ruim 20 jaar geleden startte de eigenaar in de regio Voorburg – Den Haag een kantoor voor Hypotheekadvies en Financiële Planning. Inmiddels is men gevestigd in Den Haag, heeft men een grote schare, trouwe vaste klanten (die zorgen voor veel doorverwijzingen) en werken meerdere adviseurs, planners en ondersteuners aan een goed verzorgde financiële toekomst van hun relaties.

Wat mag jij verwachten?

Wanneer jij uit het juiste hout gesneden bent, dan mag jij rekenen op een zeer afwisselende baan, waarbij geen dag en gesprek hetzelfde is. Onder de vleugels van meerdere FFP’ers en Life Planners worden jou de fijnste kneepjes van het vak bijgebracht. Een betere leerschool bestaat er niet.

Een keurig pakket aan arbeidsvoorwaarden ligt voor je klaar. Naast een maandsalaris (tussen € 4.000,- tot € 5.000,-, afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) mag je rekenen op:

 • Vakantiegeld
 • Vakantiedagen
 • Bonusregeling (optioneel)
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling (ingaande na het 1e jaar)

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je past als een handschoen bij dit kantoor en in de baan als Financieel Planner wanneer je een oprechte interesse hebt in hetgeen mensen beweegt. Als mensen-mens ben je innemend, dienstverlenend en betrokken bij je klant. Minstens zo belangrijk is jouw wil om continu te willen blijven leren.
 
Daarbij beschik je over de juiste WFT’s en heb je een paar jaar ervaring als Hypotheekadviseur.

Is dit jouw nieuwe functie?

Door echte Financieel Planners / Life Planners worden het advies en de productkeuze uit elkaar getrokken. De FFP’er bespreekt en analyseert de toekomstwensen van de klant, waarna dit eindigt in een rapportage met een oplossing. Vervolgens wordt het dossier overgedragen aan een Hypotheekadviseur, die bij de gekozen oplossing het juiste product zoekt. Dit vraagt een andere manier van werken dan bij het traditionele hypotheekadvies.
 
Jij wordt steeds meer betrokken bij die bespreking en analyse, zodat jij op termijn zelfstandig aan de slag kunt. Daarom is het belangrijk dat je moet willen leren. Niet alleen op het gebied van kennis, maar zeker ook op sociaal vlak. Je moet leren om de toekomstwensen van je klanten te achterhalen en dat zul je alleen realiseren wanneer je een oprechte interesse in je klant en zijn / haar doelen en wensen hebt.
 
Is dit hetgeen jij zoekt? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen bespreken of deze rol en dit kantoor voor jou is weggelegd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai