Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur Arnhem - Velp

Arnhem – Velp

36 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Arnhem – Velp

36 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Als Financieel Adviseur Hypotheken loop je inmiddels al enige tijd mee. Je hebt de meest voorkomende situaties al eens bij de hand gehad en je overweegt of “dit nou werkelijk is wat je de komende jaren wilt blijven doen“. Wanneer dit voor jou herkenbaar is en je barst van de gedrevenheid en ambitie, wordt het dan niet eens tijd om te gaan adviseren op Champions League niveau?
Voor een opdrachtgever met meerdere vestigingen in de regio Arnhem – Velp – Doetinchem zoeken wij een ambitieuze, commercieel gedreven Hypotheekadviseur.

Wat mag jij verwachten?

Een goed gevulde agenda met kwalitatief hoogwaardige klanten en gesprekken vormt de basis. Je wordt volledig gefaciliteerd om je werk met full focus uit te voeren. Dus van acquisitie is geen sprake, evenals de completering van dossiers en de afhandeling daarvan. Een meer dan professioneel werkende backoffice handelt alles voor je af.

Je komt terecht in een groep met gelijkgestemde, gedreven collega’s. De cultuur is daar ook naar, hoewel er meer dan voldoende tijd is voor een geintje, een dolletje en samen gezellige dingen ondernemen. Een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht staan daarvoor garant.

Je wordt maandelijks beloond met een uitstekend salaris, gebaseerd op kennis, kunde en ervaring; daarnaast kun je rekenen op een beloning naar prestatie (bonus).

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je bent een unieke combi van sociaal sterk – empathisch – commercieel een kei – zelfstandig – teamspeler. Je weet het vertrouwen van je klanten gemakkelijk te winnen door jezelf en je eigen deskundigheid.

En daarbij:

 • denk, werk en communiceer je op HBO niveau
 • heb jij je WFT certificering uitstekend op orde
 • heb je al de nodige meters afgelegd als adviseur, bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair

Is dit jouw nieuwe functie?

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

Jouw kracht is dat je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je bent enthousiast en leeft je in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is met 4 vestigingen aangesloten bij een landelijk opererende franchiseorganisatie, gericht op het verstrekken van financieel advies aan particulieren en ondernemers.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai