Deel deze vacature via:

Hypotheekadviseur Den Haag

Den Haag

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Den Haag

32-40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Dit onafhankelijk adviserende intermediair behoort tot een groep bedrijven die actief zijn met Financieren en Verzekeren (particulier en zakelijk). Naast het verstrekken van Hypotheekadvies aan particuliere relaties richten zij zich op particuliere en professionele vastgoedbeleggers en bemiddelen zij bij bedrijfsfinancieringen.
 
Wil jij in Den Haag als Hypotheekadviseur aan de slag bij deze jonge, ambitieuze, sterk groeiende onderneming?

Wat mag jij verwachten?

Aan het roer van deze dynamische organisatie staan 2 ondernemende professionals. Zij staan garant voor vernieuwing en groei, maar ze zijn eigenlijk pas net begonnen. De ambities zijn groot en moeten nog deels vorm krijgen. Wanneer jou dat past, dan kun jij meedenken en mede-vormgeven.

Het feit dat ze vanuit verschillende bedrijfsonderdelen actief zijn in ‘aangrenzende’ markten (financiering van beleggingspanden en bedrijven), maakt dat er voldoende ruimte is om je te ontplooien en te groeien.

Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op:

 • een salaris tot boven € 4.500,- (gebaseerd op kennis, kunde en ervaring)

 • een pensioenregeling

 • een telefoon en laptop van de zaak

Een profielschets van de ideale kandidaat

Kraai Recruitment is gevraagd te zoeken naar frisse, opgeruimde persoonlijkheden, met een positieve houding en een flexibele instelling. Adviseurs die het beste voorhebben met hun relaties en hen willen voorzien van een goed onderbouwd, toekomstbestendig advies.

Het gaat er niet om of je een MBO of WO opleiding hebt afgerond; je moet de juiste WFT certificering (minimaal Basis en Hypothecair Krediet en Vermogen) hebben en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling).

Het is mooi als je uit Den Haag komt; het is fantastisch wanneer je daarnaast ook nog eens beschikt over een interessant netwerk 😉.

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Financieel Adviseur Hypotheken ben jij verantwoordelijk om klanten uit Den Haag e.o. een toekomstbestendig, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies te geven. Een goed georganiseerde en ervaren binnendienst zorgt voor een soepele en foutloze afhandeling van de dossiers.

Omdat een substantieel deel van het relatiebestand bestaat uit ondernemers, zul je met enige regelmaat te maken (kunnen) krijgen met complexere zaken.
Zijn dit zaken die jou aanspreken en word jij blij van een ondernemende en dynamische werkomgeving? Dan kom ik graag met jou in contact.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai