Deel deze vacature via:

Financieel Adviseur Hypotheken

Drechtsteden

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Drechtsteden

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een onafhankelijk adviserend intermediair (verbonden aan een makelaardij met meerdere vestigingen in de regio) komen wij voor het gebied rondom Dordrecht – Papendrecht graag in contact met een Hypotheekadviseur.

Als Financieel Adviseur Hypotheken & Verzekeringen adviseer je (voornamelijk) particuliere relaties op het gebied van hypotheken en verzekeringen rondom de aankoop / verbouwing van de woning. Naast bestaande bouw is men zeer actief betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten en (zodra de rentestand dat weer toelaat) blijft ook de oversluitmarkt niet onaangetast.

Op de afdeling Financieel Advies werk je intensief samen met je collega-adviseur; daarbij worden jullie ondersteund door 2 zeer kundige en ervaren assistenten. Daarbij hangt er op de kantoren een heerlijke dynamiek door de aanwezigheid van meerdere makelaars en het in- en uitlopen van klanten.

Wat mag jij als Hypotheekadviseur verwachten?

Het bedrijf kenmerkt zich door een open cultuur waarin initiatief nemen en flexibiliteit gewaardeerd worden. Je werkt met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid; sparren en overleggen met collega’s gaat hiermee hand in hand.

Afhankelijk van je kennis, kunde, kwaliteiten en capaciteiten kun je rekenen op een vast maandsalaris tot € 5.000,- (bij FT). Daarnaast maken een winstuitkering en een bonusregeling onderdeel uit van je voorwaardenpakket.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Een profielschets van de ideale kandidaat

Wij komen graag in contact met een klantgerichte, maar commercieel gedreven Hypotheekadviseur. Een ervaren collega die weet dat klantbelang en ‘durven vragen om de handtekening’ prima samen kunnen gaan.

Je hebt ervaring met het geven van hypotheekadvies aan zowel starters als doorstromers; advisering omtrent bestaande bouw en nieuwbouw kent voor jou geen geheimen.

Je werkt secuur, legt en onderhoud makkelijk contact en je hebt ‘een prettige babbel’. Bij voorkeur heb je ervaring met Findesk en crm-systeem Assistent.

Je bent minimaal in het bezit van het Wft Adviseur Hypothecair Krediet; nog mooier wordt het wanneer je ook het Wft Schade Particulier hebt.

Is dit de baan waar jij energie van krijgt? Of wil je meer weten? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking.

Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai