Deel deze vacature via:

Junior Hypotheekadviseur Eindhoven

Eindhoven

(32 -) 40 uur

Junior – Medior

Loondienst

Eindhoven

(32 -) 40 uur

Junior – Medior

Loondienst

Namens een onafhankelijk, online adviserend, intermediair – gevestigd in Eindhoven, komen wij graag in contact met een beginnend / licht ervaren Hypotheekadviseur.

Inmiddels verstrekken de adviseurs van onze opdrachtgever al meer dan 20 jaar financiële adviezen op het gebied van hypotheken en (particuliere en zakelijke) leningen c.q. kredieten.

Vanuit een modern pand – gelegen aan de noordkant van Eindhoven – is men dagelijks actief met de advisering van (voornamelijk particuliere) relaties op het gebied van aankoop, oversluiten, verbouwen en / of verduurzamen.

Ter uitbreiding van het team is Kraai Recruitment gevraagd om op zoek te gaan naar een  Hypotheekadviseur.

Ben jij WFT gecertificeerd, heb jij 1 tot 3 jaar advieservaring en ben je ‘kneedbaar’? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat mag jij als Hypotheekadviseur verwachten?

Als hypotheekadviseur worden de afspraken voor jou ingepland. Nadat jouw klanten hun stukken hebben geüpload, analyseer jij de hypotheek en adviseer jij hen over een nieuwe hypotheek, het opnemen van overwaarde voor een verbouwing of de mogelijkheden van verduurzaming. Naast het voeren van adviesgesprekken ben je ook actief met het voorbereiden en inplannen van afspraken en het begeleiden van een klant door het gehele traject. Je collega’s van de backoffice handelen het dossier af, zodra de offerte is getekend.
 
Naast een uitstekend basissalaris (vanaf € 3.000,- maar afgestemd op jouw kennis, kunde en ervaring) en vakantiegeld, kun je rekenen op een interessante bonusregeling.
Werktijden
Je bent voor minimaal 32 uur (maar liefst 40 uur) in de week beschikbaar. Je agenda is flexibel in te vullen.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Een profielschets van de ideale kandidaat

Het betreft een jonge, dynamische club; daar moet jij je fijn voelen. Daarbij beschik je over minimaal een MBO4+ opleiding en ben je WFT gecertificeerd (Basis, Hypothecair en Vermogen). Ook heb je al de nodige ervaring met het geven van financieel advies.
 
Je kunt goed luisteren, je bent commercieel ingesteld en je weet complexe zaken in eenvoudige taal uit te leggen.

Is dit jouw nieuwe functie?

Zoek jij creativiteit, afwisseling, aanpakken en adviseren in je nieuwe baan? Dan moet deze voor jou gemaakt zijn en kom ik graag met je in contact!
 
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai