Deel deze vacature via:

Makelaar KRMT of RM(T)

Bilthoven

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Bilthoven

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een NVM makelaardij (met meerdere kantoren verspreid over de Utrechtse Heuvelrug) komen wij graag in contact met een Kandidaat of Register Makelaar voor Bilthoven en omgeving.
Uitgestrekt over De Utrechtse Heuvelrug, tussen Amersfoort en Doorn, ligt één van de mooiste woonomgevingen van ons land. Kenmerkend voor deze omgeving is het glooiende landschap met uitgestrekte bossen en heidevelden, afgewisseld met leuke (boeren)dorpjes, prachtige landerijen met bijbehorende statige panden en levendige steden. Met inmiddels zeven kantoren, verspreid over de regio, behoort onze opdrachtgever tot de key players wanneer het gaat om de aan- en verkoop van particuliere woningen.
Een sterke marketingpropositie en een goed verhaal richting de klant zorgen voor aanhoudende groei en expansie. Hierdoor krijgen medewerkers nieuwe kansen en mogelijkheden en komt er ruimte voor uitbreiding. Help jij deze NVM makelaardij haar positie nog sterker te maken?
 
Voor zowel het werkgebied Amersfoort als voor Bilthoven en Baarn zoeken wij meerdere stevige  Kandidaat (KRMT) of Register (RMT) Makelaars.

Wat mag jij verwachten?

Werken bij deze opdrachtgever betekent een drukke, afwisselende baan met meer dan voldoende verantwoordelijkheid en uitdaging. Hoewel het merendeel van de markt bestaat uit prachtige huizen en fantastische appartementen in het hogere segment, zul je ook actief bezig zijn met de aan- en verkoop van meer gangbare panden.

Inherent aan deze woonomgeving en markt is de doelgroep. Veeleisend en gewend aan een dienstverlening van het hoogste niveau zul jij je mannetje c.q. vrouwtje moeten staan.

Naast een zeer uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden (met een bovengemiddeld salaris), biedt deze professionele organisatie je de mogelijkheid om – op termijn – toe te treden als partner. Hierdoor bouw je aan zowel jouw eigen succes als aan dat van je werkgever.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Jij voelt je als een vis in het water bij de geschetste doelgroep en in deze omgeving. Je bent gewend om je hierin op een losse, soepele manier te bewegen. Je legt en onderhoudt makkelijk contact en je vindt het normaal om je klanten in de watten te leggen.

Als mens ben je humorvol, representatief, sociaal, collegiaal en hartelijk en heb je een positieve instelling.

De professional in jou beschikt over commerciële eigenschappen en is zeer communicatief ingesteld. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en je weet je collega’s met veel enthousiasme naar een (nog) hoger plan te trekken. Je bent een aanpakker en dus proactief en gericht op resultaat.

Daarnaast:

 • denk, werk en communiceer je op HBO niveau,
 • heb je enkele jaren ervaring als Makelaar KRMT of RMT
 • en woon je bij voorkeur in (de nabije omgeving van) Bilthoven

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Kandidaat of Register Makelaar lever je een actieve bijdrage bij het aan- en verkopen van bestaand onroerend goed. Je bouwt je netwerk zorgvuldig op en uit en je weet dat goed te onderhouden. Jij treedt op als dé adviseur van de woningzoekenden en je bent verantwoordelijk voor de informatieoverdracht aan particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning. 

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • De aan- en verkoop en verhuur van bestaand vastgoed
 • Fungeren als aanspreekpunt voor opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces
 • De advisering van verkoopstrategieën 
 • Zelfstandig uitvoeren van bezichtigingen
 • Bieden van ondersteuning van administratieve werkzaamheden

Is dit jouw nieuwe baan? Dan komen wij graag met jou in contact!
Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai