Deel deze vacature via:

Kandidaat of Register Makelaar Eindhoven

Eindhoven

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Eindhoven

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een NVM makelaar in Eindhoven komt Kraai Recruitment (ter uitbreiding van het team) graag in contact met een Kandidaat of Register Makelaar.

 • Gretig en commercieel sterk
 • Minimaal KRMT gecertificeerd
 • Kent de stad en de woningmarkt en heeft daar bij voorkeur een goed netwerk
Dit is een job waarin je jouw skills als klantgerichte, ondernemende, proactieve makelaar kunt combineren met je commerciële capaciteiten en je drive om je door te ontwikkelen. 

Beschik jij over de kwaliteiten en heb jij de capaciteiten om als zelfstandig opererend makelaar de woningmarkt van Eindhoven op haar grondvesten te doen trillen?

In dat geval komen wij graag met je in contact.

Wat mag jij als Makelaar verwachten?

Je gaat aan de slag bij een innovatieve organisatie, actief in de makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Ze zijn gericht op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en investeren in groene energie en duurzame projecten; daarnaast zijn ze betrokken bij maatschappelijke initiatieven en steunen ze goede doelen.

Met diverse formules / merken zijn ze een ijzersterke, vooroplopende speler in de makelaardij in Nederland. Vanuit 40 lokale kantoren (verdeeld over meer dan 30 steden) zijn ruim 240 collega’s dagelijks actief met de aan- en verkoop van woningen; ook leveren zij diensten op het gebied van verhuur, taxaties en bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast vormt het geven van financieel advies (hypotheken en verzekeringen) een belangrijk onderdeel. Alles vanuit de missie om klantverwachtingen te overtreffen!

Naast een zeer collegiaal ingesteld bedrijf met veel leuke collega’s, biedt deze baan meer dan voldoende afwisseling en uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden

 • maandsalaris (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) vanaf ± € 3.500,- (op basis van 40 uur)
 • auto, telefoon & laptop van de zaak
 • een mooie pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur en 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest
 • volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling middels een eigen Academy
 • aantrekkelijke personeelscondities op het gebied van ver- of aankoopbegeleiding en hypotheekbemiddeling én je profiteert tevens van een aantrekkelijk verzekeringsaanbod

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Een profielschets van de ideale kandidaat

In de introductie is het ideaalplaatje al geschetst: een commercieel sterke, gedreven Kandidaat of Register Makelaar uit (de nabije omgeving van) Eindhoven die de woningmarkt kent en beschikt over een netwerk. Da’s een mooie volzin, maar wellicht herken jij jezelf erin en heb je interesse!?

Voldoe je niet helemaal – maar ben je wel commercieel sterk en gecertificeerd KRMT – maar is je nieuwsgierigheid toch gewekt? Ook in dat geval komen wij graag met je in contact.

Heb jij interesse om meer te weten over deze gave job? Graag komt Kraai Recruitment met je in contact. Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai