Deel deze vacature via:

Kantoorleider Makelaar (K)RMT

Midden Nederland

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Midden Nederland

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Voor een nieuwe vestiging in Midden Nederland is Kraai Recruitment op zoek naar een Kantoorleider / Kandidaat of Register Makelaar.

Deze allround makelaardij (met meerdere vestigingen in Utrecht) is actief in alle disciplines van de makelaardij: aan- en verkoop (en -huur) van bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij en taxaties; daarbij vormt de afdeling financieel advies (hypotheken en verzekeringen) een belangrijke rol binnen de groep.

Ben jij gecertificeerd KRMT’er (met ambitie en potentie) of een door de wol geverfde Register Makelaar die graag de lijnen bedenkt én uitzet? Is het jouw ‘ding’ om als aanvoerder richting te geven aan een eigen team? Gedreven, commercieel en communicatief een kei?

Kraai Recruitment komt graag met jou in contact!

Wat mag jij verwachten?

Werken bij deze opdrachtgever betekent een drukke, afwisselende baan met meer dan voldoende verantwoordelijkheid en afwisseling.

Naast een zeer collegiaal ingesteld bedrijf met veel leuke collega’s, biedt deze baan enorm veel uitdaging (maar daarover lees je hieronder meer). 

Arbeidsvoorwaarden

 • Maandsalaris (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) vanaf € 4.000,-
 • Bonusregeling
 • Auto van de zaak of reiskostenvergoeding
 • Telefoon en iPad
 • Pensioenregeling
 • ANW-hiaat verzekering

Een profielschets van de ideale kandidaat

Als mens ben je humorvol, representatief, sociaal, collegiaal en hartelijk en heb je een positieve instelling. Je bent leader by example, loopt voorop en je weet hoe je dingen geregeld krijgt.

De professional in jou beschikt over commerciële eigenschappen en is zeer communicatief ingesteld. Je leeft voor de makelaardij; dat is jouw passie. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en je weet je collega’s met veel enthousiasme naar een (nog) hoger plan te trekken. Je bent een aanpakker en dus proactief en gericht op resultaat. Daarbij beschik je uiteraard over voldoende juridische en fiscale kennis van contracten en heb je een duidelijke kijk op de woningmarkt.

Denken, werken en communiceren doe je op HBO niveau, je bent in het bezit van (minimaal) een KRMT inschrijving en je hebt enkele jaren ervaring als Makelaar (K)RMT

Is dit jouw nieuwe functie?

Vooropgesteld: makelen zit in je DNA. Maar dat vormt slechts de basis van je werk ….

Zie het maar als ware het je eigen toko. Daar ben jij verantwoordelijk voor de omzet en voor alles wat daartoe leidt. Een goede sfeer op kantoor, het onderhouden en uitbouwen van een relevant netwerk, een positief imago, marketing & pr. Alles staat in het teken van het verkrijgen van nieuwe opdrachten; van de intake tot de after sales activiteiten. Jij weet als geen ander dat tevreden klanten de weg zijn naar nieuwe relaties.

Zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Wil je reageren op deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai