Deel deze vacature via:

Kantoorleider (K) RMT Almere

Almere

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Almere

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een gerenommeerde organisatie op het gebied van makelaardij en financieel advies is Kraai Recruitment (voor het werkgebied Almere) op zoek naar een ervaren Kandidaat Makelaar of een Register Makelaar.

Outgoing. Gedreven. Enthousiasmerend. Positief ingesteld. Vooroplopend. Vernieuwend.
Herkenbaar? In dat geval komen wij graag met je in contact.

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een innovatieve organisatie, actief in de makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Ze zijn gericht op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en investeren in groene energie en duurzame projecten; daarnaast zijn ze betrokken bij maatschappelijke initiatieven en steunen ze goede doelen.

Met diverse formules / merken zijn ze een ijzersterke, vooroplopende speler in de makelaardij in Nederland. Vanuit 40 lokale kantoren (verdeeld over meer dan 30 steden) zijn ruim 240 collega’s dagelijks actief met de aan- en verkoop van woningen; ook leveren zij diensten op het gebied van verhuur, taxaties en bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast vormt het geven van financieel advies (hypotheken en verzekeringen) een belangrijk onderdeel. Alles vanuit de missie om klantverwachtingen te overtreffen!

Naast een zeer collegiaal ingesteld bedrijf met veel leuke collega’s, biedt deze baan meer dan voldoende afwisseling en uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden

 • maandsalaris (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) vanaf ± € 4.000,- (op basis van 40 uur)
 • auto (of vergoeding) + telefoon + laptop van de zaak
 • pensioenregeling
 • volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling
 • aantrekkelijke personeelscondities op het gebied van ver- of aankoopbegeleiding en hypotheekbemiddeling én je profiteert tevens van een aantrekkelijk verzekeringsaanbod

Een profielschets van de ideale kandidaat

Als Kantoorleider stel je alles in het werk om samen met je collega’s op kantoor de klanten de service te bieden die zij verdienen. Daarin ga je met een positieve instelling proactief te werk. Je geeft het goede voorbeeld, je bent nieuwsgierig en een echte teamplayer. Je loopt voorop wanneer het gaat om verandering en innovatie.

Je bent of een ervaren, gecertificeerd Kandidaat Makelaar (KRMT) met een ambitie richting Register Makelaar of je bent inmiddels Register Makelaar.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

In de rol van Kantoorleider loop je altijd ‘voorop in de strijd’. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse zaken op rolletjes lopen, je weet het team enthousiast te maken om vandaag net weer even ietsje beter te zijn dan gisteren.

Als makelaar ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en aankoop van woningen in Almere. Dit doe je op een kantoor op een sprekende locatie, samen met je collega’s in een ambitieus team die jou ondersteuning bieden bij dit proces. Elke klant komt op de eerste plek.


Dus zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.

Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Wil je reageren op deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai