Deel deze vacature via:

Commerciële Binnendienst Makelaardij BOG Zaandam

Zaandam

36 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Zaandam

36 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.

Onze opdrachtgever (aangesloten bij de NVM) is een dynamische en marktgerichte organisatie van adviseurs, taxateurs en makelaars op het brede gebied van onroerend goed: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties & advies, vastgoedmanagement en financiële dienstverlening.

Vanuit meerdere vestigingen in Noord-Holland werken zo’n 75 collega’s met passie voor mensen en vastgoed.

Omdat de huidige Binnendienstmedewerker BOG gaat doorstromen naar een buitendienstfunctie, is Kraai Recruitment op zoek naar frisse talenten (zowel in Amsterdam als in Zaandam). Ben jij de nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst Bedrijfsmakelaardij?

Wat mag jij verwachten?

Een leuke, boeiende en veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden naar de functie van Bedrijfsmakelaar.

Daarnaast een goed salaris, een prettige werksfeer en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere betaalde studie, collectieve verzekeringen met voordeel en een pensioenregeling).

Een profielschets van de ideale kandidaat

Wij zoeken voor deze functie een zelfstandig commercieel talent met oog voor detail. Je weet steeds meer verantwoordelijkheden naar je toe te trekken, kan zowel goed samen- als zelfstandig werken, weet prioriteiten te stellen en je durft initiatief te tonen en beslissingen te nemen.

Je bent een aangename gesprekspartner voor de klanten. Voor deze veelzijdige en uitdagende functie dien je, naast een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur met een deel rechten), te beschikken over een commerciële instelling en representativiteit.

Is dit jouw nieuwe functie?

Je bent de steun en toeverlaat van de Bedrijfsmakelaars. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de prettige begeleiding van de klanten bij de aan- en verkoop van een bedrijfspand. Het uitwerken van adviezen, brochures en overeenkomsten alsmede het samenstellen en beheren van dossiers behoort tot je dagelijkse takenpakket. Kortom een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving voor iemand die zijn / haar passie voor vastgoed met ons wil delen en de afdeling verder helpt uit te bouwen. Bij voorkeur heb je reeds enige kennis opgedaan in de bedrijfsmakelaardij.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai