Deel deze vacature via:

Nieuwbouwmakelaar

Utrecht

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Utrecht

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een actieve en betrokken NVM makelaar in de regio Utrecht (stad e.o.) komt Kraai Recruitment graag in contact met een ervaren Nieuwbouwmakelaar.

Onze opdrachtgever is een top 3 speler in de woningmarkt van Utrecht (stad) en omgeving. Zij zijn actief met de aan- en verkoop van bestaande bouw, nieuwbouw, taxaties en de uitponding van huurwoningen. Ook op het gebied van BOG is zij een betrokken partner van verschillende projectontwikkelaars, aannemers, beleggers en gemeenten. Een goed draaiende afdeling Financiële Dienstverlening (hypotheken en verzekeringen) maakt dit bedrijf compleet.

Ben jij een ervaren Nieuwbouwspecialist die als spin in het web van gemeentes, ontwikkelaars, kopers en verkopers fungeert?

Wat mag jij als Nieuwbouwmakelaar verwachten?

Typerend voor deze organisatie is het plezier waarmee onderling samengewerkt wordt. Een mooie club gelijkgezinde, positief ingestelde, betrokken en gedreven collega’s werkt elke dag samen om de belangen van hun relaties op de best mogelijke manier te behartigen.

Je komt te werken in een team van 15 collega’s, verdeeld over 2 vestigingen.

Afhankelijk van je kennis, kunde, kwaliteiten en capaciteiten kun je rekenen op een vast maandsalaris tot € 4.250,- (bij FT). Een bonus ter grootte van maximaal 2 maandsalarissen én een bijdrage voor een pensioenregeling maken onderdeel uit van je pakket, evenals een telefoon en een laptop.

Verder krijg je alles aangereikt wat voor jou nodig is om je werk (nu en in de toekomst) optimaal te kunnen uitvoeren.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Een profielschets van de ideale kandidaat

Als Nieuwbouwspecialist van deze gerenommeerde partij treed jij op als verbindende factor van de verschillende belanghebbenden. Je vertegenwoordigt het kantoor- als verkopende partij -, behartigt de belangen van de kopers en je begeleidt hen op een soepele wijze door het proces; jij begeleidt ze van A tot Z en voert ook voor een groot deel je eigen administratie.
 

Als eerste aanspreekpunt op het gebied van nieuwbouw werk je vanuit één van de twee kantoren, maar je zult ook geregeld naar buiten gaan voor bijvoorbeeld nieuwbouwpresentaties, het slaan van de eerste paal en dergelijke (bouw-)ontwikkelingen.

Gevraagd wordt een pro-actieve, ondernemende en commerciële houding. MBO? HBO? WO? ARMT? KRMT? Hoe mooier hoe beter, maar ervaring bij een aannemer, bouwer of projectontwikkelaar telt minstens zo zwaar. Een combinatie is natuurlijk helemaal fantastisch!

Is dit de baan waar jij energie van krijgt? Of wil je meer weten? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking.

Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai