Deel deze vacature via:

Senior Hypotheekadviseur Amsterdam

Amsterdam

32 – 40 uur

Senior

Loondienst

Amsterdam

32-40 uur

Senior

Loondienst

Gemiddeld scoren de adviseurs van dit Fintech bedrijf een 9,4 !

Perfect en professioneel
Goed en snel geholpen
Actieve begeleiding en zeer servicegericht

… zijn enkele positieve reacties van tevreden consumenten.

Namens een onafhankelijk advieskantoor in het centrum van Amsterdam (gericht op online hypotheekadvies) zoekt Kraai Recruitment een Senior Hypotheekadviseur.

Wat mag jij verwachten?

Vanuit een prachtig pand aan één van de Amsterdamse grachten werkt een groep enthousiaste (veelal jonge) collega’s dagelijks samen om die ‘9+ ervaring’ bij hun klanten te realiseren. Veel dynamiek en bedrijvigheid en een positieve energie zorgen voor een fantastische werksfeer.

Een dagelijks verzorgde lunch en feestjes en borrels in de prachtige tuin dragen ook zeker bij aan je werkgeluk.

Wanneer je dit wilt, dan heb je de mogelijkheid om tot 50% van de tijd vanuit huis te werken.

Daarnaast mag je rekenen op een meer dan uitstekend salaris (tot > € 5.000,- voor de perfecte kandidaat), 25 vakantiedagen en een pensioenregeling. Werken in hartje Amsterdam betekent reizen met fiets, trein en / of tram. Uiteraard krijg je daarvoor een reiskostenvergoeding.

Een profielschets van de perfecte kandidaat

De ideale kandidaat heeft een positieve, enthousiaste instelling en 4 + jaar ervaring als Financieel Adviseur Hypotheken. Je beschikt over de juiste WFT’s en je bent minimaal MBO+ opgeleid. Wat zeker niet mag ontbreken is senioriteit. Je bent zeer ervaren met uiteenlopende situaties (zoals de verschillende wettelijke regelingen en complexe structuren rondom ondernemers); je weet deze helder over te brengen op je junior-collega’s.

Je vindt het leuk en uitdagend om je collega’s te coachen en beter te maken. Je bent bereid om 1 avond in de week te werken.

Is dit jouw nieuwe functie?

Jij zorgt voor een passend, toekomstbestendig financieel advies. Je klanten bestaan uit starters en doorstromers, particulieren en ondernemers. Tevreden klanten en een lange termijn relatie vormen hierbij het uitgangspunt.

Adviesgesprekken vinden zowel via de telefoon als online plaats. Na de intake en inventarisatie, volgt het adviesgesprek. Dat advies werk je uit in een adviesrapport, waarna je het dossier overdraagt aan een hypotheekcoach. Deze zorgt voor de completering en afhandeling van het dossier.

Je hebt een sturende en begeleidende rol richting de hypotheekcoaches en je collega-adviseurs (zowel loondienst als ZZP’ers). Ook onderhoud je intensief contact met het hoofd Hypotheken.

Over de opdrachtgever

Deze Fintech dienstverlener helpt consumenten al meer dan 20 jaar met het kiezen van het beste product. Dit kan zijn een hypotheek of een zorgverzekering, maar ook notarissen en advocaten worden vergeleken.

Je komt te werken in een zeer bedrijvige, bruisende omgeving met veel jonge mensen.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai