Deel deze vacature via:

Senior Hypotheekadviseur / Vestigingsleider Rotterdam

Rotterdam

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Rotterdam

40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een regionaal opererende organisatie (makelaardij en financieel advies) zoeken wij voor de vestiging Rotterdam een Senior Hypotheekadviseur.

Ben jij als Hypotheekadviseur uitgegroeid bij je huidige job en beschik je over leidinggevende en ondernemende capaciteiten? Dan is deze job voor jou! Voor een hypotheekadvieskantoor in Rotterdam Kralingen zoekt Kraai Recruitment naar een Senior Hypotheekadviseur met de capaciteiten en ambitie om meewerkend voorman / Vestigingsleider te worden.

Deze opdrachtgever werkt vanuit verschillende makelaardijen en bijbehorende hypotheekwinkels in de regio Haaglanden – Rotterdam. Sinds de jaren 80 timmeren zij al flink aan de weg; door deze inspanningen is men inmiddels uitgegroeid tot een regionale speler van formaat.

De hypotheekwinkels zijn aangesloten bij een landelijk opererende franchiseketen. Vanuit het hart van Zuid-Holland bedienen zij met onafhankelijk, objectief en persoonlijk advies zowel hun eigen (makelaardij)relaties als de mensen in de buurt. De hypotheekadviseurs adviseren zelfstandig en sparren met de andere ervaren collega’s. Het commerciële team verzorgt de back- en frontoffice. De makelaardijen zijn actief in alle voorkomende vakgebieden (met een focus op het aan- en verkopen van woningen). Zij hebben een stevige vinger in pap op het gebied van nieuwbouw.

Typerende kenmerken voor dit kantoor zijn: veranderingsgezind, toonaangevend, vooruitstrevend en zeer actief.

Wat mag jij als Senior Hypotheekadviseur verwachten?

Werken bij onze opdrachtgever is anders dan bij andere Hypotheekadvieskantoren! Dit kantoor is de plek in de buurt voor persoonlijk hypotheekadvies. Zij zijn volledig onafhankelijk en geven objectief advies met de situatie van de klant als uitgangspunt. De korte lijnen met de makelaarskantoren zijn in het voordeel van de klanten, die in de huidige huizenmarkt vaak snel moeten schakelen bij de koop of verkoop van een huis.

Naast deze zelfstandige, uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden bij een vooruitstrevende en vernieuwende werkgever? Daarnaast kun je rekenen op een meer dan goed salaris (€ 3.500,- / € 4.500,-, afhankelijk van je kwalificaties) en bijbehorende aanvullende voorwaarden.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Bovenal ben je een goed opgeleide en WFT-gecertificeerde financieel adviseur; je hebt meerdere jaren ervaring met het geven van (onafhankelijk) advies. Bovenop deze kwalificaties ben je een ondernemend en pro-actieve aanpakker die denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Je bent commercieel, ambitieus, positief ingesteld en je communiceert makkelijk en duidelijk. Beschik je daarbij ook over leidinggevende capaciteiten, dan is wellicht een rol als Vestigingsleider voor je weggelegd.

Tot slot: je hebt een absoluut gebrek aan een ‘9-to-5’-mentaliteit (afspraken worden ook in de avond en in het weekend gepland).

Ben jij Medior, maar zeer ondernemend en heb je de beschikking over leidinggevende capaciteiten, dan komen wij ook graag met je in contact.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Financieel Adviseur Hypotheken draai jij zelfstandig en soepel mee in een open en informeel team van adviseurs en binnendienst medewerkers.

Naast voldoende mogelijkheden om te overleggen en te sparren met je collega’s, word je op alle mogelijke manieren ondersteund door een soepel draaiende backoffice. Ook sta je veelvuldig in contact met de makelaars op de verschillende kantoren, zodat doorverwijzingen een 2e natuur worden.

Als softwarepakket gebruik je Figlo. Daarnaast heb je zowel Elements als de Nationale Hypotheekbond tot je beschikking.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai