Deel deze vacature via:

Senior Hypotheekadviseur Utrecht

Utrecht

32 – 40 uur

Senior

Loondienst

Utrecht

32-40 uur

Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
 
Soms kom je ze nog tegen, die ene prachtige vacature die alles in zich heeft wat jij zoekt!
 
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid; een bruisende en dynamische werkomgeving; tijd om je klant écht te bedienen; een perfect werkende binnendienst; groeimogelijkheden richting participatie, maar ook nu al meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden … welke ervaren Hypotheekadviseur in de regio Utrecht zoekt dat gespreide bedje nou niet?

Wat mag jij verwachten?

Is het jouw langgekoesterde wens om te ondernemen, te werken en ‘omzet te draaien’ voor je eigen portemonnee, maar is het zelfstandig ondernemerschap je (op dit moment) iets teveel van het goede? Deze opdrachtgever biedt je mogelijkheid om in de zaak te participeren. Daarmee pluk je direct de zoete vruchten van je eigen inzet. Wil je dat liever niet? Geen probleem!

Ben je op zoek naar meer vrijheid en flexibiliteit in je werk?
Draag jij graag de verantwoordelijkheid over het dagelijks reilen en zeilen van het kantoor? Dan kun je ervoor kiezen om deze rol als Vestigingsleider in te vullen.

Wil jij niet alleen in woord, maar ook in daad klantgericht werken? Wil jij de tijd om échte aandacht aan je klanten te besteden? Het dagelijkse aantal afspraken (± 3 per dag) biedt jou daarvoor meer dan voldoende ruimte.

In jouw werkzaamheden word je ondersteund door een soepel draaiende, perfect werkende binnendienst. Jij adviseert en schrijft het Adviesrapport, maar daarna gooi je het hele dossier over de spreekwoordelijke schutting, waarna je collega’s de volledige afhandeling verzorgen.

En dat alles op een dynamische (zeer goed bereikbare!) plek in het bruisende Utrecht tegen een meer dan uitstekend salaris van € 5.000,- + voor de perfecte kandidaat.

Wie wil dat nou niet?

Een profielschets van de ideale kandidaat

Wil je graag eerst de boxen afvinken? Geen probleem! Voldoe je hieraan?

 • Minimaal MBO+ opgeleid
 • Uitstekend WFT gecertificeerd
 • > 4 a 5 jaar recente ervaring als onafhankelijk adviseur
 • Ervaring met Adviesbox (gewenst)

Met andere woorden: je bent een zelfstartende, plug and play, ervaren Hypotheekadviseur.

Daarbij weet jij te verkopen vanuit oprechte interesse in en aandacht voor je klanten. Jou wordt de opdracht gegund, zeg maar … een combi van commercie en empathie. Je maakt en onderhoudt makkelijk contact, je communiceert duidelijk én op het niveau van je gesprekspartner(s). Je kunt zeer goed zelfstandig werken, maar je kent het belang en de waarde van fantastische teamgenoten.

Is dit jouw nieuwe functie?

Wanneer je voldoet aan bovenstaande kwalificaties en ervaring, dan zal je werk niet heel veel veranderen (de rest overigens wel !). Jouw belangrijkste taak? Gewoon goed adviseren vanuit een voor jou gevulde agenda ; de administratie wordt je uit handen genomen door de Binnendienst.

 • Het geven van onafhankelijk hypotheekadvies en additioneel financieel advies
 • Bemiddeling in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten
 • Het verzorgen van hypotheekaanvragen, hypotheekoffertes en additionele financiële producten
 • Onderhouden van contact met geldverstrekkers, verzekeraars en notarissen
 • Mede initiëren, intern plannen en mede uitvoeren van lokale marktbewerkingactiviteiten
 • Mede waarborgen en verbeteren van kwaliteit van de dienstverlening
 • Het coördineren en bewaken van afspraken tussen de makelaar(s) en de hypotheekadviseur(s)

Over de opdrachtgever

Dit kantoor is onderdeel van één van de grotere, onafhankelijke adviesketens in het land. Een organisatie waar op het niveau van de Centrale Organisatie alle processen tot in de puntjes verzorgd zijn.

Het kantoor zelf bestaat uit 2 Financieel Adviseurs en 2 Commercieel Assistenten (beiden voor 32 uur / week). Gelauwerde krachten die hun vak verstaan en het ‘probleem’ oplossen voordat het zich manifesteert.

Deze vestiging ligt aan de westkant van Utrecht. Vanuit zowel de richting Amsterdam, als Woerden of Nieuwegein rijd je zo vanaf de A2 de stad in en parkeer je gratis voor de deur. Maar kom jij liever op je fiets uit de stad, dan ben je er ook zo.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai