Deel deze vacature via:

Traineeship / Aankomend Makelaar Amsterdam

Amsterdam

40 uur

Junior (Trainee)

Loondienst

Amsterdam

40 uur

Junior / Trainee

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt.

Ben jij net afgestudeerd? Of – beter nog – heb jij zojuist (of bijna) je HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond? Of – nog veel beter – ben jij al in het bezit van een SVM diploma? En is het jouw droom om het vak van Makelaar van binnenuit te leren? En dat ook nog eens bij een topspeler in de markt?

Onze opdrachtgever (aangesloten bij de NVM) is een dynamische en marktgerichte organisatie van adviseurs, taxateurs en makelaars op het brede gebied van onroerend goed: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties & advies, vastgoedmanagement en financiële dienstverlening.

Vanuit meerdere vestigingen in Noord-Holland werken zo’n 75 collega’s met passie voor mensen en vastgoed.

Kraai Recruitment zoekt in Amsterdam op korte termijn een ambitieuze en gedreven Trainee Makelaar.

Wat mag jij verwachten?

Een boeiende en veelzijdige functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Daarnaast een goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. betaalde studie en pensioenregeling) en een gezellige werksfeer met elke vrijdagmiddag een leuke borrel.

Ook zijn er diverse interne opleidingsprogramma’s om je persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing te stimuleren. En boven het kantoor is een Gym & Swimmingpool waarvan je dagelijks gebruik kunt maken.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Namens onze opdrachtgever zoeken wij een servicegerichte, commercieel ingestelde teamspeler die kwaliteit en flexibiliteit als vanzelfsprekend beschouwt. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden met een positieve en representatieve uitstraling en een flexibele werkinstelling.

Bij voorkeur heb je de HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij (bijna) afgerond of ben je in het bezit van een SVM-diploma.

Is dit jouw nieuwe functie?

Je krijgt een uitgelezen kans om het vak van makelaar te leren binnen een topteam waar op hoog niveau wordt gemakeld. Je gaat van start op de commerciële binnendienst om het reilen en zeilen op een makelaarskantoor te ervaren en de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Van daaruit kan je met een gedegen basis doorgroeien naar de functie van (kandidaat) makelaar.

Je wordt intern opgeleid en begeleidt om straks cliënten te adviseren bij het aan- en verkopen van bestaande woningen of de verkoop te begeleiden van nieuwbouwprojecten. Er wordt gewerkt met het  motto om mensen snel zelfstandig te laten werken. Zo leer je het vak het best, gewoon door het te doen.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai