Deel deze vacature via:

Zelfstandig Makelaar Utrecht

Utrecht

……. uur

Junior – Senior

Ondernemer

Utrecht

……. uur

Junior – Senior

Ondernemer

Is het jouw droom om als zelfstandig opererend makelaar te ondernemen in (de regio) Utrecht? Dan is hier jouw kans!

 • Je kunt rekenen op uitstekende leads vanuit een samenwerking met een regionaal werkend hypotheekadvieskantoor (aangesloten bij een grote franchiseformule)
 • Je thuisbasis is een kantoor in het hart van je werkgebied; daarbij gebruik je de software, de systemen en de marketing van het moederbedrijf
 • Moet je nog (veel) leren als makelaar c.q. ondernemer? Diverse trainingen op het gebied van makelaardij, sales, commercie en ondernemen staan tot je beschikking
 • Hoewel je als ondernemer altijd ‘aan’ staat, werk je vanuit een situatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Is het jouw wens om te bouwen aan je eigen succesvolle toekomst als Zelfstandig Makelaar? Graag komen wij met jou in contact.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Om te slagen als ondernemer is het noodzakelijk om de boer op te gaan. Je moet een (relevant) netwerk opbouwen en onderhouden, zowel sociaal als zakelijk. Mensen moeten jou ‘de opdracht gunnen’; niet alleen omdat je een bekende bent, maar zeker omdat jij je werkzaamheden perfect verstaat.

Deze werkzaamheden kunnen betrekking op zowel de aankoop- als verkoopkant van de woningmarkt.

Als Aankoopmakelaar word je gevraagd om de woonwensen van potentiële kopers in kaart te brengen. Je zoekt geschikte woningen, gaat mee met bezichtigingen en voert onderhandelingen met de verkoper(s).

Als Verkoopmakelaar bepaal je in overleg met de verkopende partij de juiste strategie en vraagprijs. Je zoekt actief naar geïnteresseerden, plant en verzorgt bezichtigingen en onderhandelt namens de verkopers over de prijs.

Omdat jij ervan doordrongen bent dat ieder contact (of het nou kopers, verkopers of één van de vele kijkers zijn) kan leiden tot een nieuwe deal, zijn jouw aftersales en service- en dienstverlening boven verwachting.

Vanuit je samenwerking met een hypotheekadvieskantoor krijg én lever je leads. Hierdoor creëer je met elkaar totaalklanten en juist dat zijn de ambassadeurs van jouw onderneming.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Jouw kwaliteiten & capaciteiten

Wil jij als zelfstandig ondernemer een gezond bedrijf neerzetten, dan vraagt dat veel. Denk hierbij aan toewijding, doorzettingsvermogen en een dienstverlenende instelling waarbij jij meer levert dan de klant op voorhand verwacht.

Je hebt een sociaal karakter, je bent een netwerker, je bent een energieke persoonlijkheid met kennis van de markt. Bij jou gaan een glimlach en commercie hand in hand en met die instelling weet jij jouw relaties tot ambassadeur te maken.

Deze baan vraagt niet alleen veel van jou, het brengt je nog veel meer. Je bepaalt je eigen agenda en je eigen succes. Het geeft je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en je kunt je op alle vlakken ontplooien en ontwikkelen. En niet geheel onbelangrijk …. als zelfstandig ondernemer durf jij je nek uit te steken en gecalculeerde risico’s te nemen. Dit vertaalt zich bij een succesvolle aanpak en ontwikkeling – op termijn – in een bijbehorend, navenant inkomen.

Ervaring & certificering
Ervaring met bovengenoemde werkzaamheden is niet verplicht, maar wel sterk gewenst. Ben je sociaal en commercieel sterk, dan zijn er mogelijkheden om het vak ‘on the job’ te leren. Ben je NVM of VBO gecertificeerd en beschik je over het juiste netwerk en de juiste ervaring, dan geeft dit je uiteraard een kickstart.

Verdiensten & kosten

Je gaat als Zelfstandig opererende Makelaar werken ‘onder de vlag van‘. Enerzijds word je enorm geholpen met de start van je werkzaamheden en krijg je veel, kwalitatief hoogwaardige leads vanuit het hypotheekkantoor, verschillende netwerkgroepen en samenwerkingsverbanden. Jij zorgt ervoor dat je deze leads omzet in zeer tevreden aan- en verkoopklanten en uiteraard in klinkende munt, lees omzet. Verreweg het grootste deel van deze courtages komt jou toe; dat vormt je inkomen.

Anderzijds maak je gebruik van verschillende faciliteiten en diensten. Hieraan zit uiteraard een kostenplaatje verbonden; dit bestaat uit kantoorkosten, een marketingbijdrage en een omzetafhankelijke afdracht. Ook dien je er rekening mee te houden dat er een overbruggingsperiode voor wat betreft je eigen inkomen zal zijn.

Opstartkosten
Bij een vliegende start hoort uiteraard een optimale voorbereiding en vlekkeloze presentatie (van jezelf en het bedrijf). Er is dus sprake van opstartkosten; deze hebben o.a. betrekking op vakinhoudelijke en salesgerichte trainingen en kantoor-, automatiserings- en promotiekosten.

Is je interesse gewekt en ambieer jij ondernemerschap in de makelaardij? Graag komt Kraai Recruitment met je in contact.
Discretie gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai