Deel deze vacature via:

Aankomend Makelaar Amersfoort

Amersfoort

24 – 32 uur

Junior – Medior

Loondienst

Amersfoort

24 – 32 uur

Junior – Medior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
 
Sta jij aan het begin van je loopbaan als Makelaar en zoek je een prachtige plek om het vak van onderaf te leren? Volg jij op dit moment een opleiding tot Assistent of Kandidaat Makelaar of sta je op het punt te beginnen?
Dan heeft Kraai Recruitment dé baan voor jou! Een job waarin je jouw skills als klantgerichte, proactieve spin in het web kunt combineren met steeds meer makelaardij-werkzaamheden. 

Beschik jij over de kwaliteiten en heb jij de capaciteiten om (op termijn) door te groeien naar een zelfstandig opererende makelaar die de woningmarkt van Amersfoort op haar grondvesten doet trillen?

In dat geval komen wij graag met je in contact.

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een innovatieve organisatie, actief in de makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Ze zijn gericht op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en investeren in groene energie en duurzame projecten; daarnaast zijn ze betrokken bij maatschappelijke initiatieven en steunen ze goede doelen.

Met diverse formules / merken zijn ze een ijzersterke, vooroplopende speler in de makelaardij in Nederland. Vanuit 40 lokale kantoren (verdeeld over meer dan 30 steden) zijn ruim 240 collega’s dagelijks actief met de aan- en verkoop van woningen; ook leveren zij diensten op het gebied van verhuur, taxaties en bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast vormt het geven van financieel advies (hypotheken en verzekeringen) een belangrijk onderdeel. Alles vanuit de missie om klantverwachtingen te overtreffen!

Naast een zeer collegiaal ingesteld bedrijf met veel leuke collega’s, biedt deze baan meer dan voldoende afwisseling en uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden

 • maandsalaris (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) vanaf € 2.500,- (op basis van 40 uur)
 • pensioenregeling

 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur en 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest

 • volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling middels een eigen Academy
 • aantrekkelijke personeelscondities op het gebied van ver- of aankoopbegeleiding en hypotheekbemiddeling én je profiteert tevens van een aantrekkelijk verzekeringsaanbod

Een profielschets van de ideale kandidaat

Als Aankomend Makelaar word je vanaf de basis opgeleid. Dat betekent dat jouw werkzaamheden zullen starten als Commercieel Medewerker Binnendienst; hierbij is multitasken voor jou geen probleem. Jij schiet niet in de stress wanneer je meerdere werkzaamheden door elkaar moet doen … dus accuraat, gestructureerd en nauwkeurig werken zijn eigenschappen die goed bij jou passen. Zoals gewoonlijk doe je dat met een glimlach op je gezicht, want klantvriendelijkheid en servicegericht vullen die kenmerken aan. Ook samenwerken met je collega’s gaat je goed af. Je biedt een optimale service, zonder dat je daarbij het commerciële aspect over het hoofd ziet.
 

Maar enig ongeduld kenmerkt jou toch ook wel. Je wilt naar buiten; klanten helpen met hun zoektocht naar hun perfecte nieuwe (t)huis. En omdat jij meer wilt en kunt, ben je gestart (of ga je binnenkort van start) met een opleiding tot Assistent of Kandidaat Makelaar. Dus 3 of 4 dagen werken en 1 of 2 dagen school / studeren kan zo ideaal gecombineerd worden.

Weet jij de weg in Amersfoort al goed te vinden? Dan is dat mooi meegenomen.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Elke dag op kantoor is weer anders en inspirerend. Zeker wanneer je nog veel moet leren. Je staat echt aan het begin van je carrière, dus ‘leren werken’ maakt daarvan ook onderdeel uit.

Met de dag worden jouw werkzaamheden uitgebreid, afgestemd op jouw leertempo. Maar in grote lijnen ben je druk met het opstellen van koopovereenkomsten, het uitwerken van taxaties en bouwkundige keuringen en het beheren van de mailboxen en de agenda’s. Je ondersteunt de makelaars bij al hun werkzaamheden.

In je vrije tijd weet je dit afwisselende werk goed te combineren met je opleiding. En naarmate jij meer kunt, mag je ook meer. Met andere woorden: je hebt de wens én de ambitie om je werkzaamheden steeds meer naar buiten te verleggen en zo door te groeien naar volwaardig Assistent of Kandidaat Makelaar.

Dus zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.

Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Wil je reageren op deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai