Dienstverlening Opdrachtgevers

Kraai Recruitment vervult vacatures in de vakgebieden Hypotheken, Verzekeringen en Makelaardij. Voor onze werkzaamheden hanteren wij een Werving- en Selectiefee die is opgebouwd uit Opstartkosten en Plaatsingskosten.

Om te komen tot een snelle en soepele invulling van jouw vacature(s), doorlopen wij de volgende stadia:

1. INTAKE & OVEREENKOMST

Elk traject start met een kennismaking en het leren kennen en begrijpen van jouw bedrijf, de cultuur en de medewerkers. Uiteraard wordt een profielschets opgesteld en worden de harde en zachte ‘wensen’ van de perfecte kandidaat besproken. De afspraken worden vastgelegd in een Overeenkomst van Opdracht.

2. VACATURE, PUBLICATIE & VERSPREIDING

Daarna wordt jouw eigen vacaturetekst opgesteld en wordt de vacature gepubliceerd op kraai-recruitment.nl en op verschillende jobboards. Ook vindt verspreiding plaats via social media en door middel van een betaalde promotiecampagne op Linkedin. Via de Kraai Recruitment Vacature Mail worden mogelijk passende kandidaten rechtstreeks en persoonlijk benaderd.

3. REACTIES VERWERKEN, PROFIEL OPSTELLEN EN PRESENTEREN

Sollicitaties van geïnteresseerde kandidaten komen bij ons binnen; wij handelen deze af, nodigen (mogelijk) geschikte kandidaten uit voor een persoonlijke kennismaking en bespreken met hen de vacature. Na dit interview wordt van de best passende kandidaten een ‘Kandidaatprofiel’ opgesteld, waarna deze aan de opdrachtgever worden gepresenteerd.

4. UITNODIGEN, SPREKEN, AANNEMEN / AFWIJZEN

Jij bepaalt welke kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Afhankelijk van de gemaakte afspraken handel jij het verdere traject (vervolggesprekken, salaris- en voorwaardenvoorstel, et cetera) zelf af of nemen wij een deel uit handen. De best passende kandidaat krijgt van jou een voorstel voor wat betreft salaris en arbeidsvoorwaarden.

Alle hiervoor genoemde werkzaamheden vallen onder de Opstartkosten.

5. FACTURATIE

Wanneer de kandidaat de Arbeidsovereenkomst tekent en in dienst treedt, worden Plaatsingskosten in rekening gebracht. Op de eerste werkdag ontvang jij een factuur ter hoogte van 50% van de Plaatsingskosten. Indien de kandidaat met succes de proeftijd heeft doorlopen, volgt de tweede factuur (ter hoogte van de andere 50% van de Plaatsingskosten).

Bij al haar werkzaamheden onderschrijft Kraai Recruitment De Recruitercode.

× Vraag het Kraai