NVM REGISTER MAKELAAR RMT

NIET MEER BESCHIKBAAR Vrouw (eind 40) woonachtig in de omgeving Amstelveen. Werkgebied: Amsterdam - 't Gooi - Utrecht. >15 jaar ervaring met zowel bestaande als nieuwbouw en uitponding. Voelt zich thuis in het hogere segment (high end). Expats. Ervaring als teamleider en kantoorleider. Gedreven. Zowel commercieel als klantgericht denkend en handelend, ontwikkelingsgericht, vernieuwend, ondernemend, oplossingsgericht, pragmatisch, teamspeler, snelle denker, positief ingesteld en gestructureerd.

Assistent Makelaar / Gecertificeerd A.RMT

Vrouw, woonachtig in de omgeving Hilversum - Naarden - Bussum, staat open voor een nieuwe werkomgeving. Regio: Amsterdam - Amersfoort - Utrecht. Universitair opgeleid. Gecertificeerd A.RMT sinds 2020 en sindsdien werkzaam als Assistent Makelaar. Ruime ervaring met Realworks. Teamworker, gestructureerd, communicatief sterk, collegiaal, accuraat, vaardig met taal.

Beschikbaar voor 32 – 40 uur per week.

Register Makelaar / Expat Makelaar / Nieuwbouwmakelaar

Vrouw, woonachtig tussen Amsterdam en Beverwijk, heeft interesse in een nieuwe werkomgeving. Regio: Alkmaar - Haarlem - Amsterdam. Uitstekend opgeleid. Register Makelaar (SVCM/VBO gecertificeerd) met 15 jaar ervaring, onder andere als Expat Makelaar. Hoofd Aan- en Verkoopteam geweest.

“Professioneel, energiek, ambitieus, detailgericht, servicegericht, commercieel, nauwgezet. Besluitvaardig, een snelle beslisser en een goede onderhandelaar. Een echte verbinder en een persoon die problemen niet voor zich uitschuift maar deze direct aanpakt. Naast deze mooie woorden heb ik gelukkig ook veel relativeringsvermogen en humor!”.

(Financieel) Adviseur Hypotheken / Verzekeringen

NIET MEER BESCHIKBAAR Vrouw, 40 jaar, woonachtig onder de rook van Rotterdam, is in de markt (32-36 uur / week) voor een uitdagende functie bij een 'menselijke' werkgever. Werkomgeving: Rotterdam - Gouda - Den Haag. HBO opgeleid, WFT gecertificeerd. Werkt graag met uitdagende, complexe klantsituaties. Ruime ervaring als (onafhankelijk) Hypotheekadviseur; ook ervaring met Schadeverzekeringen. Ervaring met Figlo en Adviesbox.

“Ik ben een spontane en vrolijke verschijning. Ik breng graag tijd door met familie en vrienden. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met paardrijden en boksen. Daarnaast houd ik erg van BBQ-en, bezoek ik graag festivals en houd ik ervan om reizen te maken. Ik ben prestatie-, ontwikkel- en klantgericht en ik heb een sterke focus op samenwerking. Ik presteer goed onder druk en ik ben commercieel gedreven. Ik communiceer makkelijk en heb de gunfactor. Ik lever goede kwaliteit”.

Commercieel Assistent Hypotheken

Vrouw, 28 jaar, woonachtig in het Gooi. Hulpvaardig. Leergierig. Flexibele instelling. Sociaal. Gedreven. Ambitieus. Heeft inmiddels 4 jaar ervaring als Assistent Hypotheken. In het bezit van de WFT's Basis en Schade Particulier; bezig met Hypothecair Krediet. Ervaring met Adviesbox en De Nationale Hypotheekbond.

“Ik ben een vrolijk persoon met een positieve instelling. Ik haal dan ook voldoening uit mijn werk als er een goed eindresultaat is behaald. Verder ben ik leergierig, heb ik gauw iets door/pak iets snel op en vind ik het fijn om feedback te ontvangen. Sinds ik een eigen woning heb, vind ik het erg leuk om te klussen in huis en om te tuinieren. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en vriendinnen”.

Financieel Adviseur Hypotheken

NIET MEER BESCHIKBAAR Vrouw, 36 jaar, woonachtig in de regio Hoofddorp - Lisse. Uitstekend gecertificeerd met de WFT's Basis, Hypothecair Krediet, Vermogen, Inkomen, Schade Particulier én Zakelijk. Meer dan 10 jaar ervaring met het geven van onafhankelijk financieel advies. Ervaring met Adviesbox, Elements, de Nationale Hypotheekbond en Findesk. Vooralsnog beschikbaar voor 24 uur / week op kantoor (op termijn meer); daarbij 1 avond per week beschikbaar.

Andere mensen omschrijven mij als een gezellig en open persoon die altijd voor een ander klaarstaat. Ik houd van gezelligheid, hoe meer reuring hoe beter. Ik ben resultaatgericht, een teamplayer, flexibel, assertief, ambitieus, integer en zelfstandig. Ik heb een luisterend oor, ben leergierig en enthousiast, empathisch en ik beschik over een positieve instelling. Het is mijn ambitie om op termijn door te groeien naar Vestigingsleider”.

Assistent Makelaar (jr)

NIET MEER BESCHIKBAAR Man, 41 jaar, woonachtig in de regio Krommenie - IJmuiden - Zaandam. Goed opgeleid. Hij maakt een carrièreswitch en is bezig met de afronding van zijn opleiding tot Assistent Makelaar (ARMT examen 09/2021). Communicatief zeer sterk. Sociaal. Klantgericht. Hij heeft helaas nog geen ervaring in de makelaardij, maar is zeer gedreven om zijn theoretische kennis en commerciële vaardigheden in de praktijk toe te passen.

Ik ben gedreven om resultaten te behalen en werk gestructureerd en gedisciplineerd naar deze doelen toe. Zorgvuldig, planmatig en creatief werken is wat mij karakteriseert. Zonder problemen loop ik een stapje extra om beoogde doelen te behalen. Bruggen bouwen is mijn tweede natuur, zowel binnen een team als naar de klant toe. Altijd de beste willen zijn! Daar sta ik voor“. 

Register makelaar RM (Aankoopmakelaar)

NIET MEER BESCHIKBAAR Vrouw, woonachtig in ROTTERDAM. HBO werk- en denkniveau. Gecertificeerd Register Makelaar RM en als zodanig werkzaam sinds 2007. Positief ingestelde dame, sociaal, een echt ‘mensen-mens’, met een passie voor haar vak, maar ook voor het leven zelf. Teamspeler, loyaal, betrouwbaar, belangstellend, begripvol en minutieus.

Graag zou ik in mijn eigen woonplaats (Rotterdam) als makelaar aan de slag gaan. Ik woon er nog niet zo heel lang, maar ik ervaar Rotterdam als een bruisende, veelzijdige stad met een heerlijke ‘vibe’. Zowel de stad als de mensen die er wonen (en werken/studeren) hebben mijn hart gestolen. Ik zoek een inspirerende werkomgeving, waarin ik samen met m’n collega’s de klanten optimaal kan begeleiden bij de aankoop/verkoop van hun woning. Dit kan een makelaarskantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook als aankoopmakelaar verbonden aan een hypotheekadvieskantoor“. 

Financieel Adviseur Hypotheken (JR)

NIET MEER BESCHIKBAAR Man, 40 jaar, woonachtig in de regio Utrecht - Gorinchem - Tiel, HBO werk- en denkniveau, in het bezit van Wft Basis, Hypothecair Krediet bijna afgerond. Hij maakt een carrièreswitch vanuit het supermarktwezen. Communicatief erg sterk. Klantgericht. Nog geen ervaring als Hypotheekadviseur, maar zeer gedreven, ambitieus en cijfermatig uitstekend onderlegd.

Ik ben gedreven om resultaten te behalen en werk gestructureerd en gedisciplineerd naar deze doelen toe. Zorgvuldig, planmatig en creatief werken is wat mij karakteriseert. Zonder problemen loop ik een stapje extra om beoogde doelen te behalen. Bruggen bouwen is mijn tweede natuur, zowel binnen een team als naar de klant toe. Altijd de beste willen zijn! Daar sta ik voor“. 

Kandidaat Makelaar in opleiding

NIET MEER BESCHIKBAAR Vrouw, 24 jaar, woonachtig in de stad Utrecht, HBO opleiding afgerond. Communicatief sterk, ambitieus, sociaal en zeer sportief. Ze verwacht KRMT opleiding af te ronden in 2022, maar heeft inmiddels 7 maanden ervaring als Commercieel Medewerkster Binnendienst in de makelaardij. Zoekt een vergelijkbare rol, bij voorkeur in combinatie met marketingtaken. Beschikbaar voor 32 uur in de week.

Ik ben gedreven, ondernemend, communicatief vaardig en perfectionistisch. Ook ben ik sportief en fanatiek. Ik heb commercieel inzicht, oog voor detail en ik ben cijfermatig goed onderlegd. In mijn vrije tijd hockey ik graag en ik vind wintersport elk jaar weer een feestje”.

Financieel Adviseur Hypotheken (JR)

NIET MEER BESCHIKBAAR Man, 39 jaar, woonachtig in de regio Zaandam / Oostzaan, HBO opleiding afgerond, in het bezit van de Wft's Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Hij heeft een carrièreswitch gemaakt vanuit het supermarktwezen. Nog geringe ervaring als Hypotheekadviseur, maar zeer ambitieus.

Ik ben een sociaal en resultaat- en klantgericht persoon. Ik leg de lat hoog voor mezelf en ik wil graag de beste zijn. Ik ben leergierig, analytisch, cijfermatig sterk en ik neem makkelijk dingen in me op. Ik kan mijzelf goed verplaatsen in een ander en goed luisteren en juist interpreteren“. 

× Vraag het Kraai