Deel deze vacature via:

Adviseur Binnendienst Particuliere Verzekeringen

Zaanstad

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Zaanstad

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
Namens het team Verzekeren van deze allround Makelaardij – Financieel Dienstverlener in de Zaanstreek is Kraai Recruitment op zoek naar een Adviseur Particuliere Verzekeringen.

In jouw nieuwe baan bedien je, samen met je collega’s in de buitendienst, de klanten. Daarnaast bewaak je de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Voor klanten ben je het eerste aanspreekpunt.

Spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder over je andere taken en kijk of je past bij de cultuur van deze collegiale organisatie.

Wat mag jij verwachten?

Je komt te werken in een boeiende en veelzijdige functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Deze opdrachtgever investeert veel in de kwaliteiten en tevredenheid van haar medewerkers.

Naast een goede salariëring (€ 2.750,- tot € 3.500,- afgestemd op je kennis, kunde en ervaring), uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer, mag je rekenen op onder andere:

 • Een bonusregeling;
 • Een pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen per jaar op fulltimebasis;
 • Betaalde studie;
 • Ter beschikking stelling van Surface en Iphone

Een profielschets van de ideale kandidaat

Jij bent een servicegerichte, commercieel ingestelde teamspeler die kwaliteit en flexibiliteit als vanzelfsprekend beschouwt. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau aangevuld met branchegerichte opleidingen (in ieder geval Wft Schade Particulier en bij voorkeur ook Vermogen) en een aantal jaren relevante werkervaring.

Woon je in de regio? Dan is dit een pre net als ervaring met Assistent. De functie is bij voorkeur op basis van 40 uur per week, maar 32 uur per week is ook bespreekbaar.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Werken bij deze organisatie, betekent werken bij een dynamische en marktgerichte club, actief in de makelaardij en de financiële dienstverlening (hypotheken en verzekeringen). Ruim 70 collega’s stellen – vanuit meerdere vestigingen in Noord Holland – dagelijks alles in het werk om zowel particuliere als zakelijke klanten optimaal te bedienen.
 

Het team Verzekeren is werkzaam vanuit de vestiging in Zaanstad en bestaat uit meerdere adviseurs en ondersteuners. Als Binnendienstadviseur Particuliere Verzekeringen bedien je, samen met je collega’s in de buitendienst, de klanten. Daarnaast bewaak je de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Voor klanten ben je het eerste aanspreekpunt. Je informeert hen, handelt klantgesprekken en schades zelfstandig af, maakt afspraken, verwerkt mutaties, beheert dossiers en werkt offertes, aanvragen en brieven uit. Kortom, een boeiende en afwisselende functie voor een dienstverlenend persoon met passie voor het vak.

Zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai