Deel deze vacature via:

Commercieel Assistent Hypotheken

Arnhem

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Arnhem

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.

Bij deze opdrachtgever werken ze vanuit een duidelijke missie. “Wij helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar“.

Duidelijk verhaal, toch? En wie wil daar nou niet aan de slag? Een fris kantoor, gevuld met vrolijke, open, recht-door-zee collega’s uit de financiële dienstverlening en makelaardij. Samen met je collega’s in Arnhem uitdagingen aangaan, doelen stellen, successen vieren en persoonlijk groeien. Zo wordt de organisatie als geheel, en elk individu afzonderlijk, naar een hoger plan getild.

Vanwege groei is er bij deze vooruitstrevende club plek voor een Commercieel Assistent Hypotheken.

Wat mag jij verwachten?

Je komt te werken binnen een open, informele organisatie. Vanuit een mooi, centraal gelegen kantoorpand werken makelaars en financieel adviseurs met veel positieve energie samen om het allerbeste resultaat voor de klant te bereiken.
Bij deze plezierige, collegiale werksfeer hoort een keurig, marktconform salaris. Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring zal dat liggen tussen € 2.500,- en € 3.500,- (op basis van fulltime).

Een profielschets van de ideale kandidaat

Persoonlijk
Werken met plezier is de basis van het succes van dit bedrijf. Er wordt veel gelachen en serieus gewerkt. Samenwerken en collegialiteit zijn de andere peilers. En jij voelt je daarin als een vis in het water.

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je mensen op hun gemak te stellen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en mensen willen graag met je (samen)werken.

Je bent een fijn persoon in de omgang, je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Vanzelfsprekend ben je zeer klantgericht en dienstverlenend en werk je nauwkeurig.

Ervaring en beschikbaarheid
Recente ervaring met een vergelijkbare functie (Assistent of Acceptant Hypotheken) is gewenst. Bij grote voorkeur ben je voor 32 tot 40 uur in de week beschikbaar.

Opleiding
Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van minimaal Wft Basis. Aanvullende ervaring / Wft’s (zoals Hypothecair Krediet of Schade Particulier) zijn extra mooi meegenomen.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Commercieel Assistent Hypotheken zorg jij voor een vlekkeloze afhandeling van de hypotheekdossiers.

Nadat de handtekeningen onder de hypotheekofferte zijn gezet, komt het dossier onder jouw ‘supervisie’. Jij zorgt voor de completering van het dossier door bij de verschillende partijen de benodigde bescheiden op te vragen. Zodra alles verzameld is, is het jouw taak om het verder af te handelen richting de geldverstrekker, notaris, makelaar, et cetera. Ook bijvoorbeeld het verstrekken van een taxatieopdracht of het stellen van een bankgarantie hoort hierbij. Jij bewaakt de voortgang en hanteert strakke tijdslijnen.

Je hebt hierbij uiteraard veel (telefonisch, mail, schriftelijk) contact met verschillende belanghebbenden. Samenwerken en communiceren gaat jou dus goed af. Een kritisch oog voor detail mag hierbij niet ontbreken. En enige doortastendheid kan jou niet ontzegd worden.

Je werkt in zeer nauwe samenwerking met de hypotheekadviseur; maar ook met de makelaars en je andere collega’s van binnendienst kun je goed overweg.

Klinkt dit als 🎝🎜 in je oren? Graag kom ik in contact met je om jouw interesse te bespreken.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

    Hoe ben je bereikbaar?


    Upload je cv

    Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

    × Vraag het Kraai