Deel deze vacature via:

Assistent Hypotheken en Makelaardij Hilversum

Hilversum

28 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Hilversum

28 – 40 uur

Junior – Senior

Loondienst

Houd jij je hoofd koel wanneer de zaken hectisch worden? Voel jij je prettig in een dynamische werkomgeving, waar geen uur hetzelfde is? En werk jij óók nauwkeurig als je de telefoon moet opnemen én er klanten binnenstappen, terwijl precies op dat moment dat lastige dossier al jouw aandacht vraagt?

Welkom bij jouw nieuwe job ! Tenminste, als jij jezelf ziet als dé nieuwe Binnendienstmedewerker Hypotheken en Makelaardij bij dit superleuke bedrijf aan de rand van het centrum van Hilversum.

Weet jij met gemak vele bordjes tegelijk draaiende te houden, ben jij voor minimaal 28 uur / week beschikbaar en zoek jij een zeer veelzijdige baan in de financiële dienstverlening en makelaardij? In dat geval komen wij graag met jou in contact!

Wat mag jij verwachten?

Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel afwisseling binnen een enthousiast en hardwerkend team. Naast hypotheken is men hier ook actief met verzekeringen en makelaardij.

Vanzelfsprekend gaan klantbelang en resultaat ook hier hand in hand, maar plezier en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke extra factoren. Mocht dat nodig zijn, dan krijg je alle tijd en hulp om de werkzaamheden onder de knie te krijgen. Uiteraard word je daarin goed begeleid door een zeer ervaren kracht.

Er is voldoende ruimte voor gezelligheid. Naast de eigenaar (die optreedt als hypotheekadviseur en makelaar) en een financieel adviseur, bestaat het team uit 2 Binnendienstmedewerkers. Eentje daarvan gaat het bedrijf na vele jaren van trouwe dienst helaas verlaten, dus daar ligt jouw nieuwe stekkie te wachten.

Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring kan je vaste salaris uitkomen op ongeveer € 3.250,- (op basis van een fulltime dienstverband). Daarnaast kun je rekenen op een eindejaarsuitkering en een bijdrage aan je pensioenregeling.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Stel je nou toch eens voor dat jij je én volkomen senang voelt bij de hierboven omschreven hectiek, dynamiek en afwisseling én ook nog eens ervaring hebt met de hieronder beschreven werkzaamheden …. dan is het kat in het bakkie …. mits je ook nog eens lekker in de groep ligt natuurlijk. Want dat is nog belangrijker; de werkzaamheden kun je leren, het overige moet al in je zitten.

Maar ben jij al in staat om zelfstandig een hypotheekdossier te completeren en af te handelen, dan zou dat superfijn zijn. Minstens zo belangrijk is dat je een Pietje Precies bent, zonder dat je op elke slak zout legt.

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen: accuraat, proactief, aanpakker, zorgvuldig en nauwkeurig. Je hebt een open houding en door je heldere manier van communiceren maak je snel en gemakkelijk contact en win je het vertrouwen van je klanten.

Je bent een eigentijdse, vlotte en moderne persoonlijkheid en je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt graag in een wat kleiner team, je houdt van de mix van gezelligheid en hard werken en je kunt tegen een grapje.

Is dit jouw nieuwe functie?

Naast het geven van financieel advies, is de opdrachtgever actief met de aan- en verkoop van woningen. Het wordt jouw voornaamste taak om de daarbij behorende binnendienstwerkzaamheden snel en secuur uit te voeren. Denk hierbij vooral aan:

 • De begeleiding van klanten bij de bemiddeling van hun hypotheek: van aanvraag tot aan de notaris
 • Het te woord staan van die klanten, geldverstrekkers, makelaars, notarissen en taxateurs
 • Het zorgen voor en afhandelen van een compleet hypotheekdossier
 • Het inplannen van de afspraken van de adviseurs
 • De beantwoording van mailtjes, het opnemen van de telefoon en het te woord staan van klanten die binnenlopen
 • De bewaking van de deadlines met betrekking tot de ontbindende voorwaarden en de datum van de bankgarantie
 • …. en nog veel meer verschillende dingen.

Is dit waar jij een glimlach van op je gezicht krijgt? Dan begeleiden wij jou graag naar een nieuwe, veelzijdige, dynamische job bij deze leuke werkgever.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai