Deel deze vacature via:

Adviseur Schadeverzekeringen

Den Haag

Min. 24 uur

Junior – Senior

Loondienst

Den Haag

Min. 24 uur

Junior – Senior

Loondienst

Namens een kantoor voor Financiële Planning en Hypotheekadvies in Den Haag komen wij graag in contact met een Adviseur Particuliere en Zakelijke Schadeverzekeringen. Heb je nog niet de juiste ervaring maar wel de wens, de ambitie én affiniteit met Schadeverzekeringen? Ook dan horen wij graag van je.

Ruim 20 jaar geleden startte de eigenaar in de regio Voorburg – Den Haag een kantoor voor Hypotheek- en Verzekeringsadvies en Financiële Planning. Inmiddels is men gevestigd in Den Haag, heeft men een grote schare, trouwe vaste klanten (die zorgen voor veel doorverwijzingen) en werken meerdere adviseurs en Financieel Planners aan een goed verzorgde financiële toekomst van hun relaties.

 
Ter vervanging van een vertrekkende collega is Kraai Recruitment gevraagd om namens deze opdrachtgever een nieuwe Adviseur Particuliere en Zakelijke Schadeverzekeringen te zoeken. De belangrijkste criteria hierbij zijn dat deze zowel affiniteit met (Schade)verzekeringen moet hebben als een zeer prettige persoonlijkheid. Hoewel het serieuze handel is, moet je zeker tegen een een geintje kunnen …

Wat mag jij verwachten?

Je komt te werken in een team van (nu nog) 7 collega’s, actief met de advisering van Hypotheken, Financiële Planning, Vermogensbeheer, Verzekeringen, Kredieten en Vastgoedfinanciering.

Hoewel de kern van jouw werkzaamheden komen te liggen op de advisering van zowel particuliere als zakelijke schadeverzekeringen aan de financial planning klanten van dit kantoor, kan er – als dat jouw wens is – geschoven worden in die werkzaamheden. Zit er een marketinggoeroe in jou verscholen? Ga jij helemaal uit je dak van het doen van belastingaangiftes? Of is het jouw stiekeme droom om (administratieve) ondersteuning aan de financieel adviseurs te bieden? Er is veel mogelijk; en dat geldt zeker ook voor jouw doorgroeimogelijkheden.

Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden mag je rekenen op een salaris tussen de € 2.750,- en € 4.200,- (afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring) op basis van FT. Naast een reiskostenvergoeding kun je na je eerste jaar deelnemen aan de collectieve pensioenregeling.

Je kunt aan de slag voor 3, 4 of 5 dagen in de week; een dag vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Zoals gezegd, het is vooral van belang dat je affiniteit met verzekeren hebt en bij voorkeur stroomt er ook nog wat commercieel bloed door je aderen. Het WFT Basis diploma is hierbij natuurlijk onontbeerlijk, bij voorkeur aangevuld met WFT’s Schadeverzekeringen Particulier en Zakelijk. Anders ben jij natuurlijk bereid om die op korte termijn (op kosten van de zaak) te behalen.
 
Ervaring in een soortgelijke functie is vanzelfsprekend; woon je in (de nabije omgeving van) Den Haag, dan is dat helemaal mooi.
 

Voor wat betreft je toekomstige collega’s; je moet je thuis voelen in een omgeving waar serieus en hard gewerkt wordt, maar waar ook veel ruimte is voor grappen.

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit jouw nieuwe functie?

Wanneer jij jezelf al redelijk herkent in deze baan en van de hoed en de rand wilt weten, dan komen wij graag met jou in contact!

Discretie is hierbij uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  Solliciteer eenvoudig via Whatsapp

  Laat via onderstaande button je naam én de functie waarop je solliciteert achter en wij nemen contact met je op:

  × Vraag het Kraai